SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kupada da yenilmez
3.03.2022

Kupa maçları, lig maçları havası farklı olur derler ama bordo mavililer için farketmiyor. İçerde, dışarda galibiyete oynuyor. Nasıl olsa şampiyon, kupayı da başkası alsın diye düşünenler olabilir. Bordo mavililerin bu sezon hedefi tüm kupalar. Sonrasında Şampiyonlar Ligi’nde en az bir çeyrek final. 


Maça gelirsek, as kadroya yakın bir 11 ile maça başladılar. Avcı, kupanın lig kadar önemli olduğunu çıkardığı kadroyla gösterdi. Hafta sonu Fenerbahçe maçı var diye yedeklerin yedekleriyle çıkmadı. Doğrusunu yaptı. Maçı kazanmak ve kupada çeyrek finali görmek için başka çaresi yoktu. 


Bordo mavililerin bulduğu her iki gol, set oyunuyla gelmedi. Orta sahada şok presin sonucu 2 gol. İki gol birbirinin çok benzeri. İkinci golde Antalya kalecisinin erken çıkması golü kolaylaştırdı. İlk devre Trabzonspor, ikinci devre Antalyaspor oyunda varlığını hissettirdi. Avcı, yaptığı değişikliklerle Fenerbahçe maçının ön provasını yaptı. Orada mutlak 11’de oynatacağı oyunculara kısa bir ter attırdı.


Trabzonspor zorlanmanda yarı finali gördü. Bundan sonrası kupaya kadar gider. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap