SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lig Tadında Kupa
4.03.2020

En son 2010-11 sezonunda kupa kaldıran Trabzonspor, seneler sonra kupaya bu kadar yaklaştı. Oyuna tutuk başlayan bordo mavililer ilk devreyi neredeyse hiçbir şey yapmadan kapattı.

Orta sahası kopuk olunca üretkenlik de olmuyor. Oysa Fenerbahçe takımı alanı daraltarak yakın oynadı. İleride tek adamları Vedat'ın yanında bir santrafor daha olsa ilk devrede gol bulabilirlerdi.

Her iki takım kendini ikinci yarıya saklamış. Trabzonspor golle başlayınca maça da hareket geldi. 45 ile 80 arasında 2 gol buldular ve daha fazlasını da yapabilirdiler. Bordo mavililer oyunu tutturdu mu herkes ondan korksun;kesin gol bulur. Oyundan düşerse de kesin gol yiyor. Fenerbahçe'nin golü bu maç için değil ama ikinci maç için sigorta.

Ne olursa olsun bu gol yenmemeliydi.

Belki büyük bir avantaj sarı lacivertli ekip için, Trabzonspor İstanbul'a avantajlı gidecek. Fenerbahçe için daha kolay bir seri. Ligde beklenti yok. Kupaya odaklanacaklar.

Trabzonspor ise ligde şampiyonluk kovalıyor ve taraftarı şampiyonluğu daha çok istiyor.

Kupada bu turu geçerseler muhtemelen kupayı da alacaklar.

Trabzonspor ikinci devredeki oyunuyla galibiyeti hak etti. Fenerbahçe bulduğu 1 golle umudunu İstanbul'a taşıdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap