SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lig Üçüncülüğü Tamam
19.05.2024
Trabzonspor kupada finali gördü, ligde de üçüncülüğü garantilemek istedi. Bu açıdan önemliydi. İlk devre her iki takım için durağan geçti. İstanbul Başakşehir nispeten önde oynadı. Onuachu yine golünü attı. Nijeryalı, oynadığı hiçbir maçı boş geçmedi. Daha iyisini yapabilirdi. Afrika kupası olmasa herhalde 20 golü geçmiş olurdu.

İkinci yarıda Trabzonspor daha baskılı ve önde oynadı. Visca istim üzerinde. Meunier, Visca, Onuachu, Mendy, Bardhi, Umut ve Berat ile Trabzonspor atak oyunu seçti. Berat-Umut tercihi oyunu tutmak anlamında bir taktikti. Avcı başarılı da oldu. 

İkinci yarıda farkın açılmasını önleyen en önemli etken, rakibin iyi alan savunmasıydı. Trabzonspor yeni sezonda daha iyisini yapmak istiyorsa orta sahasını kuvvetlendirmesi lazım. 

İstanbul Başakşehir, sistem takımı. Sistem takımları çok gol yemez, farklı mağlup olmaz. İyi oyuncuları da var. Bu oyunculara takviye yaparsa onlar da yeni sezon için zirveyi zorlar.

Trabzonspor lig üçüncülüğünü garantiledi artık. Kupayı da alırsa kötü giden her şeyi unutturur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap