SON DAKİKA
SON DAKİKA


Milli Takım'daki Trabzonspor
22.06.2024
Ligler biter bitmez tüm dünya gibi biz de Avrupa Futbol Şampiyonasına odaklandık. Duygularımız net, Türk Milli Takımı’yla kalbimiz atıyor. Kadro tercihlerini eleştirsem de
Gürcistan maçıyla başlayan, Portekiz ile devam edecek serinin son 16 ile sonuçlanmasını bekliyorum.
Kadro tercihi derken, Abdülkadir
Ömür’ün kadroda olamaması yanlıştır. Bazı klikler var. Bunlar değişmiyor. Abdülkadir Ömür’ün kariyeri için bu Avrupa şampiyonası büyük fırsattı. Trabzonspor kökenli sadece
Yusuf Yazıcı ile Uğurcan Çakır kadroda.
Okay’ı da Trabzonspor kontenjanından sayarsanız 3 yapar. Hangisi oynadı? Sadece Yusuf. Portekiz maçında yine az da olsa süre alacak olan Yusuf olur. Uğurcan aynı takım gibi kötü sezon geçirdi ve kaleyi alması zor.
Mert Günok ile A Milli Takım turnuvayı kapatır.
Önemli olan Milli Takım ne yapacak?
Kalbimiz onlarla atıyor. Konu Milli Takım olunca, Trabzonlu, Fenerli bakılmaz. Hepsi kırmızı beyaz. Her Trabzonsporlu Milli duyguları yüksektir. Onun için ay yıldızlı armada çok bordo mavili görmek ister.
Gürcistan maçında hocanın da tercihleriyle maç kazanıldı. Normalde Gürcistan’ın bu kadar tehditkar olmaması lazımdı. Çok kolay orta sahamızı geçtiler. 2-2 olabilirdi de, olsa kötü olurdu. Portekiz Çekya maçını izledim.
Onlar da çok zorlandı, çünkü takımları yaşlı. 42 yaşında Pepe, 40 yaşında Ronaldo. Takım bu iki isim üzerine kurulu. Türkiye açısından zor olacak. Portekiz ekoldür. Muhtemel bir beraberlik bizi üst tura götürür. Son maçlarda Türkiye Çekya’dan en az 1 puan alacaktır. Portekiz’i yeneriz diye sahaya çıkarsanız size faturayı keser.
A Milli Takım’da cevval gençler var ancak oyunu tutacak deneyimli birkaç isim yok.
Gürcistan maçındaki oyun Portekiz’e yetmez. Son 16’ya kalacağımızı tahmin ediyorum.
Bu da ülkede sevinçle karşılanır. Son 8 olur mu? Olsa bayram yeri oluruz. Liglerimiz
Ağustos ayı başında hareketlenecek. Bu demektir ki 40 günümüz var. Bu arada Avrupa kupaları da var. Trabzonspor’u 2. ön elemede iki kolay rakip çıksa da, Trabzonspor’un yeri burası değil. Bordo-Mavililer Temmuz sıcağında maça çıkacak. 2. ön elemeyi geçerler. Önemli olan kuracakları takım.
Soluna, sağına, ortasına, kanadına, forvetine transferler yapacaklardır. Abdullah hoca bir yandan Avrupa Futbol Şampiyonasını izlerken diğer yandan takımı kurmakla meşgul. Şampiyonada gol ve asist yapan
Dragus var. Bir tek o yetmez. Stoper, sol bek, merkez orta saha, son vuruş için 2 iyi isim.
Çok zor bir lig sezonu bizi bekliyor. Trabzonspor ve Abdullah Avcı için kendini ispat sezonu. Millilerimize Almanya’da üstün başarılar.
Kalbimiz onlarla.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap