SON DAKİKA
SON DAKİKA


Oyun Skor Farkı
5.03.2024
Haftalardır gol dahi yemeyen Trabzon, neredeyse, 4-5 gol yiyecek duruma nasıl düşebiliyor? İyi irdelemek lazım; birincisi net bir stopersiz oynuyor. Mendy zaten değil, Denswill ise soldan kırma stoper. İkinci goldeki dikkatsizliği onun eksikliği kadar Uğurcan’ın da hatası. 

İlk ve ikinci Alanya gollerine kadar Trabzon baskılı. Topu çeviren, kanatları kullanan, pozisyon kovalayan, en önemlisi ön alanda oynamaya çalışan bir takım görüntüsü içinde. İkinci gol dikkatsizlik ve bana necilik örneği. Oysa kupa garanti değil, lig üçüncülüğü dalgalı bir sezonun ardından iyi olur.

İlk yarıda istatistiki olarak bordo mavililer önde olsa da, rakip 2 farkla soyunma odasına girdi. İkinci yarıda Avcı’nın yapacağı en iyi iş, olabildiğince ön alan baskısıyla başlamak olurdu. Enis’e top gelmiyor desek öğreneceği çok şey var. Enis’e bu kadar tahammül edebilmesi Avcı’nın kadro derinliğinin olmadığını göstergesi. Hadi oyuna Pepe ve Umut Bozok’u al. Pepe formsuz, Umut haftalardır yok. Isınmak için ya da kupa mesaisi için hazırlanıyor olabilir.

Oyunun ilk devresine göre ikinci devre daha yavan geçti. Trabzonspor ilk devrede oyun üstünlüğünü skorla pekiştiremedi. İkinci yarıda Alanya, Trabzon’un boş alanlarına etkili koşular yaptı. İlk devre iyi bir golcü ile Trabzonspor en az 1 gol bulabilirdi. İkinci devre Alanya farkı açabilirdi. 
Futbol vasatı geçemedi. Abdullah hoca en gerçekçi hedefin kupa olduğunu söylemişti. Bu durumda Trabzonspor kupaya odaklandı. Haftalardır yükselişte olan Trabzonspor için kötü bir skor olsa da oyun iyiye yakındı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap