SON DAKİKA
SON DAKİKA


Oyun ve Skor Farkı
17.08.2021

Sükseli bir sezon başlangıcı. Deplasmanda 5 gol, şampiyonluk için çok iddialı bir giriş. Bunun devamında hocanın ve takımın yükü ağır olacak. 

Trabzonspor maça hızlı başladı ve hemen golü buldu. Sezonun en hazır oyuncusu Bakasetas ile öne geçtiler. Ondan sonra arkası geldi. Yeni oyuncular sezonda değil daha ilk maçta takıma katkı sağladılar. Gervinho, sağ kenar ve kanat forvet için bulunmaz bir oyuncu. Yaşından dolayı önyargı ile baksak da, yanlış düşünmüşüz.

Devreye rahat giren Trabzonspor, ikinci yarı rakibini bekleyerek oynadı. Malatya, Trabzonspor’un üzerine şuursuzca giderek faturasını da ödedi. Gollerde kalecilerin yapacağı pek bir şey yok.

Trabzonspor hücum futbolundan güzel örnekler sundu. Yediği gol ve rakibin Trabzon orta sahasındaki rahatlığı göz önüne alındığında bu maç ölçü olmaz. Trabzonspor rakibin zaaflarından mı yoksa kendi becerisinden mi 5 gol buldu? Bunu cevabı bu maçta yok. 

Sadece çok havalı bir skor var. Çok havalı, organize ve sistemli bir takım yok. Trabzonspor’un ön alanı halikulade, geri kalan herkes eleştiriye hazır olsun. Görünen bu. Orta saha ve defansın ne kadar oyun içinde kalacağı da zor maçlarda ortaya çıkacak.

Sezonun ilk maçında deplasmanda 5 gol atan takıma şampiyon adayı derler. Oyun ve sistem olarak bunu göremesek de, daha ilk maç diyoruz. Ne skor ne de oyun bizi yanıltmasın.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap