SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk Tamam da
16.04.2022

 Devreye 1-0 mağlup içeri girmişsin. Ne yapacaksın? İkinci yarı senin doldur boşalta ihtiyacın olur. Bunun için sana kule santrafor lazım. Yani Cornelius. Norveçli oyuncuyu dışarı almak net bir teknik görüş hatasıdır. Bu derece teknik adamların bunları görememesi şaşırtıcı. Fatih Karagümrük, ani çıkışlarla Trabzonspor ceza alanında etkili olacağını gösterdi. Bir topları direkten döndü. Çok iyi savunma yaptılar, özellikle ikinci yarı. Nwakaeme girdikten sonra işin rengi değişse de o beklenen gol gelmedi.

Fatih Karagümrük orta sahasını da defansa çekerek çift katmanlı savunma yaptı. Bu da bordo mavililerin net pozisyon bulmasını önledi. Bulunan pozisyonlardan biri gol oldu. Direğe takılan kafa şutu var. Rakibin de iki topu direkten döndü ki, gol olabilecek pozisyonlardı. Trabzonspor, son 4 haftada 8 puan kaybetti. Bu da şampiyonluğun çok erken ilan edilmesini engelledi. Erken şampiyonluk kulağa hoş gelse de, Trabzonspor şampiyon olsun da, son hafta olsun diyenlerdenim.

İlk devrenin silik takımı yerine ikinci yarı baskı kuran takımı izledik. Nwakaeme, takımın şeklini değiştirdi. Ben teknik adam olsam, Nwakaeme varsa onunla başlardım. İlk yarıya göre ikinci yarı daha iyi bir takım izlesek de buldukları golden sonra da zaman zaman oyundan düştüler ve rakibine boş alanlar bıraktılar.  Şampiyonluk konusunda en ufak bir endişemiz olmasa da bu sonuçlar Trabzonspor camiasını endişelendirmiyor değil.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap