SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk Yaklaştı
10.04.2022

Bir tarafta kazanma alışkanlığı değişen bir takım, diğer tarafta kendi sahasının en başarılı takımı. Maçın beraberlikle bitmesi normal sonuç. Trabzonspor da, Gaziantep’te dünyaları kaçırmadı. Ortada sıkışan bir oyun, bireysel becerilerle açılır. Bordo mavililerin yetenekli ayakları son haftalarda durdu. Koca bir sezonu belli başlı oyuncuların performanslarıyla götürüyorsunuz. Nwakaeme, Hamsik, Visca. Majör oyuncular. Oyunun gidişatı bunlarla değişir. Bir de Cornelius var. Her zaman Beşiktaş maçı gibi olmaz. Şansa 1 gol bulmanız için pek çok şeyin bir araya gelmesi gerekiyor.

Gaziantep, geriden oyun kuran bir takım. Sağ ve sol açık oyuncuları etkili oldu. İleride Muhammet Demir, tek başına takım. Hugo’nun dönmesi bordo mavililerin lehine oldu.

Trabzonspor, şampiyon takım gibi oynamasa da, artık buraları aşmak lazım. Trabzonspor şampiyon oluyor. Abdullah Avcı ile şampiyonluğa 1 aydan kısa zaman kaldı. Matematiksel olarak şampiyonluğun garantilenmesiyle, Türk futbol tarihinde yeni bir sayfa açılacak.

Başkan, hoca, sporcular; hepsi eleştirilir. Önemli olan sonuç almak. Trabzonspor en yakın rakiplerinin uzağında, menzile varmak üzere.

Avcı hocanın takımı aldığı nokta ile gelinen noktayı karşılaştırsınlar. Trabzonspor, normal şartlar altında Gaziantep’i mağlup ederdi. Oyuncu eksikliklerini de unutmayın. Dijaniny olsa en iyi hamle oyuncusu; maçı çözebilir. Elinizde daha iyisi varsa, Nwakaeme gel kenara denilir ama yok.

Trabzonspor 2 puan kaybetti gibi görünse de, şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştı diye bakmak lazım.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap