SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk Yürüyüşü
20.01.2020

Net ifadelerle Hüseyin hoca hoş geldi, safa geldi! Ligin ilk devresini 6 golle bitiren Trabzonspor, devreye de 6 gollük başlangıç yaptı.

Belki de bu şampiyonluk başlangıcıdır. İlk devrede 5 dakikada 3 gol bulan bordo mavililer, maçı daha orada bitirdi. Sosa’nın serbest vuruşuna kadar tatsız tuzsuz olan maç 5 dakikada gelen 3 golle birden canlandı. Mikel-Ndiae-Sosa üçlüsü, hem defansı tuttu hem de takımı hücuma kaldırdı. Ekuban’la maça başlayan Hüseyin hoca, bana göre en doğru işi yaptı. Ekuban sakat ve cezalı değilse mutlak ilk 11’de sahaya çıkmalı.

Ekuban ve Nwkaeme iki kanat artık daha etkili kullanabilirler. Bu da Trabzonspor’u şampiyonluk yarışında güçlü kılar.

İkinci yarıda Kasımpaşa’nın 10 kişi kalmasıyla, Trabzonspor maçı garantiledi. Bir ihtimal, 1 gol  bulup, maça tutunmak isteyen rakibinin tüm umutları orada bitti. Trabzonspor, takım halinde yardımlaşarak sonraki maçlar için umut verdi. Şunu söylemek lazım; Ünal Karaman dönemindeki takım gibiydi. Karşısındaki rakibin zayıflığını göz önüne alırsak, Trabzonspor olağanüstü oynayarak 6 gol bulmadı. Gollerin hepsini oldukça rahat attı.

Trabzonspor için şampiyonluk yürüyüşü kuvvetli şekilde sürüyor. Ünal Karaman’ın gönderilmesiyle şok yaşayan camiayı 6 gol kendine getirmiştir. Trabzonspor hak etti, kazandı. Kasımpaşa ve Havutçu için iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Yani işleri zor. Düşmemeleri için takviye lazım. Hakem Zorbay Küçük,  beğendiğim hakemdi. Dün akşam performansını vasat buldum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap