SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sen Çok Yaşa
1.05.2022

Resmi olarak 38 sene sonunda gelen bir şampiyonluğa şapka çıkarttırılır. Bunu başaran Abdullah Avcı ve öğrencilerini tebrik ediyoruz. Başkan Ahmet Ağaoğlu, 4 sene önce kongrede başkan olduğunda şampiyonluk hedefi koymadı belki ama bir takımın hedefe varması için en az 5 seneye ihtiyacı var. Tebrikler takım ve camia.

Antalya maçında bir beraberlik yetse de taraftarın gönlünden geçen iyi oyun ve galibiyetti. Her ikisi de gerçekleşmesi. Trabzonspor ilk dakikalarda golü bulmasına rağmen, eski Trabzonspor gibi oynadı ve topu rakibine verdi. Maçın tamamında Trabzonspor’dan çok rakibi futbol oynamaya çalıştı. Hatta bir de penaltı kaçırdılar. Sezonun tamamında Dorukhan’a kulüp özel teşekkür etmesi lazım. Uğurcan penaltı kurtararak takımın demoralize olmasını engelledi. Uğurcan olmazsa Trabzonspor şampiyonluk mücadelesi vermezdi. Olduğu puandan 10 ile 15 puan geride olurdu.

Antalyaspor o kadar rahat top dolandırdı ki şampiyon takımı izlemeye gelenlere, kendisini izlettirdi. Penaltıyı kaçırdılar, sonra yeniden beraberliği yakaladılar. Son dakikaları heyecan fırtınası içinde geçse de, Trabzonspor şampiyonluğu göğüsledi. Bu şampiyonluğun pek çok hikayesi olsa da, Trabzon kenti ve Trabzonspor camiası bu şampiyonluğu çok önceden hak etmişti. Tebrikler Trabzonspor. Sen çok yaşa



© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap