SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sert oyun lazım
13.06.2020

Haftalar sonra lider bıraktığı ligi, lider devam ettirmek önemliydi. Olağanüstü bir oyun ve 3-4 farklı bir skor bekleyenler, futboldan anlamıyor. 8 finali var Trabzon'un ve bunları 1'i tamam. Göztepe, yeni teknik adamının enerjisi ve taktiğiyle diri ve mücadeleci bir oyun oynadı. Ancak çok yetersiz bir takım. Trabzonspor berabere kalsaydı gerçekten yazık olurdu. Maçın tamamında aman aman pozisyon vermedi bordo mavililer.
İlk devrenin olayı, Guilerme'nin kırmızı kartı. Olmasaydı farklı da olabilird. Belki onu alır, Nwakaeme oyunda kalırdı. Nijeryalı'nın alınmasını ben de garipsedim. Orta sahayı diri tutmak için Doğan'ı hemen o bölgeye takviye etmeliydi. Sosa yoksa, oyunu ne yönlendirebiliyorsunuz ne de tutabiliyorsunuz. Onsuz olmuyor.
Hüseyin Hoca'nın takımıyla Ünal Karaman'ın takımı arasında fark yok. Hatta Ünal hocanın takımı bana göre daha önde oynuyordu. Göztepe maçında ne oldu? Trabzonspor öne geçince, hemen geri çekiliyor. Bu yönden hoca eleştirilir. Rakibin öyle ahım şahım değil ve zorlanıyorsan sorun var demektir.
Lige çok ara verildi. Oyuncular ve teknik adamlar hata yapabilirler. Telafisi olmayan haftalardayız. Hüseyin hoca hata yapsa da arkasında durmak lazım. Bu takımı şampiyonluğa götürüyor. Takımı genelde vasat bulmakla birlikte, Novak'ı her zamanki gibi beğendim. Bu ligin en iyi 10 oyuncusu arasına girer. Parreira arkadaşlarından daha iyiydi. Ekuban'ın Ömür'e attığı pas, efseneydi. Olmaz böyle bir pas dedirtecek cinstendi.
Trabzonspor çok zorlanmadı. Hakemin Göztepe lehine verdiği penaltıyı doğru bulmadım. Ekrandan izlemesine rağmen bunun penaltı olduğunu anlaması lazımdı. Fenerbahçe ve Alanya maçları zor geçer. Özellikle Alanya'ya dikkat.
Sonuç olarak Trabzonspor sert bir orta saha ile maçları tutar. Bunu da Hüseyin hoca bilmeli.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap