SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sihirbaz Nwakaeme
1.03.2020

Geçen hafta Sörloth demiştik, bugün de Nwakaeme ile maçı döndürdü bordo mavililer. Oyunun ilk devresinde ligi bitirmiş bir Trabzonspor, ikinci devresinde lige yeni başlayan bir Trabzonspor izledik. Hüseyin hoca Guilherme ile Nwakaeme değişikliğini yapınca olay döndü. Yoksa bu maç kafa kafaya gider, Trabzonspor zar zor kazanırdı. Sosa, Guilerme, Kamil Ahmet, Ekuban dahil herkes ilk devrede yattı bir tek Obi Mikel oyun oynamaya ve oynatmaya çalıştı. Hatta Trabzonspor’un en iyisi Mikel’di.


Sosa ikinci devre sorumluluk aldı, Kamil Ahmet ileri çıktı ve takım kendini buldu. Çaykur Rizespor’un ilk devreyi götürdüğü tempoyla devam etmesi zordu. Aslında yapabilirlerdi de. Bazı kişisel hatalarla kaybettiler. Tabii onları hataya zorlayan bordo mavili takım sahada olunca. 

1 oyuncunun en kadar önemli olduğunu gösterdi Nwakaeme. Geçen hafta Sorloth, bu hafta Nwakaeme. Haftaya da başka birini bulmalı Trabzonspor. İlk devre ile ikinci devrenin farkını anladıkları gün, bu takım şampiyonluğu kimseye vermez. Maç içinde ortalama 20 dakika oynasa yetiyor. Ama ya onu da oynayamazsa. İşte o zaman durum felaket.


Trabzonspor kazanması gereken bir maçı kazandı. Şampiyonluk için 3 puan dışındaki tüm puanlar aleyhine olacaktı. Kazandı ve şimdi Başakşehir ile Galatasaray’ın kaybetmesini bekleyecek. 


Trabzonspor’da taraftar gol atılana kadar sesini çıkartmadı. Taraftar takımı ateşleyeceğine, takım taraftarı ateşliyor. Hayretlik bir durum.

Trabzonspor kendi evinde 5 gol atıyor ve Sorloth’un golü yok. Bir hayretlik durum da bu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap