SON DAKİKA
SON DAKİKA


Son haftaya kadar
6.07.2020

Eğer son haftaya kadar şampiyonluğu taşıyacaksanız, içerde dışarda galip gelmeniz şart. Trabzonspor 3-1 galip gelerek bu işi sonuna kadar sürdüreceği mesajını verdi.

İlk devrede Trabzonspor 10 dakika hariç top oynamadı ama golü buldu. Gol VAR ile gelse de haklı ve doğru bir penaltıydı. Trabzonspor, güçlü Galatasaray orta sahasına karşı iyi direnmesine direndi de, Feghouli atılmasaydı bu kadar kolay bir galibiyet alamazdı. Uğurcan ciddi anlamda bir kurtarışı olmamasına rağmen, Galatasaray topu dolaştıran takımdı. İkili mücadelelerde de öndeydiler.

Trabzonspor, ikinci devre ilk devreye göre daha istekli çıktı. 2’inci golü bulmaları tamamen Galatasaray’ın oyundan düşmesi ve Sosa faktörüydü. Sosa, yarım takım olduğunu birilerine gösterdi. Sosa ile Sosa’sız… İzleyin farkı göreceksiniz.

Sosa dışında, Abdülkadir Parmak, Kamil Ahmet maçın yıldızı oldu. Hüseyin Cimşir’i herkes eleştiriyor ama bu kez takımını geriye çekmedi. 1-0 iken önde basmaları teknik adam adına önemliydi.

Maçın kırılma anı, Feghouli’nin kırmızı kart yemesi ve Novak’ın golü oldu. Son anda Sörloth’un golü, tipik Norveçli golü gibi oldu. Son zamanlarda bir durgunluk olsa da, Norveçli bir penaltı kazandırdı ve 1 gol atarak görevini yerine getirdi.

Son haftalar artık. 34’üncü haftaya kadar bu iş gidecek. Tek sorun, Trabzonspor taraftarı ve camiasının erkeden demoralize olması. Başakşehir kazanınca moralleri bozuluyor. Trabzonspor’un şampiyonluk şansı yüzde 50, 49 değil. Ona göre herkesin hesap etmesi gerekiyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap