SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takıma Transfer Lazım
20.08.2023

İkinci yarısının ilk yarısına göre tempolu geçtiği bir 90 dakika izledik. Trabzonspor ilk devrede oyunu net şekilde domine etti. Golü Galatasaray buldu. Sarı kırmızılı ekip, ilk yarı şut dahi atamadan 1 gol attı. Bakasetas ve Kourbelis ortak yapımı hatalar zinciri bir gol oldu. Tek kelimeyle bu iki oyuncu takıma yazık etti. Gol öncesi faul olsa da Bakasetas riske girmeyecekti. Umut’un kaçırdığı gol ise kırılma anıydı. Onu atsa maçın gidişatı farklı olurdu.

Trabzonspor maçın tamamını başa baş oynadı. Takım kalitesi biraz yukarda olsa Galatasaray’ı mağlup bile edebilirdi. En kötü beraberlik maçın hakkıydı. Hırvat hocanın takım olma felsefesini beğendim. Trabzonspor güçlü bir oyun oynamasa da takım oyunu oynadı. Yedekleriyle çok oyuncuya ihtiyacı var.

Yönetim ipe un sermesin. Çoluk çocukla İstanbul’a geldiler. İki takım arasındaki fark çok. Buna rağmen başa baş oynadılar. Hırvat teknik adamı takım için tebrik ederken, oyuncu değişikliklerine katılmıyorum. Abdülkadir Ömür sahada kalmalıydı. Özetle bu takıma çok adam lazım.

Hakem, Atilla Karaoğlan. FIFA kokartı kocaman olsa da hakemliği  değildi. İlk devrede Trabzonspor lehine olabilecek pozisyonlarda avantajı vermemesi, ikinci yarıda Trezequet’in sakatlandığı pozisyona faul dahi çalmaması, FIFA kokartlı Türk hakeme yakışan bir yönetimdi!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap