SON DAKİKA
SON DAKİKA


Temposuz 3 Puan
29.11.2021

Maçı televizyondan izleyenler görmüştür, Karagümrük istatistiklerin çoğunda önde. Topla dripling, topa sahip olma, isabetli pas. Trabzonspor topun arkasından çok koşmuş, çünkü rakip Trabzonspor’u koşturmuş. Bu durum bordo mavililerin topu rakibe bıraktığı şeklinde görülse de aslında öyle değil. Fatih Karagümrük, kısa ve etkili paslarla rakip ceza alanında pozisyonlar üretmek istedi.

Kanatları kullandılar. Caner’in tarafından 20 civarı ortaları var. Buna rağmen, net pozisyonları yok. Trabzonspor 18’i içinde etkili olamadılar çünkü Siopis iki ön libero gibi oynadı. Marek maç başında birkaç pas denemesi yaptı, sonra gezdi durdu.

VAR ile gelen penaltı golü öncesindeki pası alkışlamak lazım. Rakip defansı hamle yanlışı yaptıran bir pas oldu. Ve o hamle yanlışlığı penaltıyı getirdi.

Penaltı tekrarı doğru karardı.

Devreye 1-0 önde giren Trabzonspor, zaten pek çok eksiği olan rakibine karşı, ikinci devreye avantajlı girdi. Abdülkadir Ömür aslında çok da iyi oynamadığı bir maçı jeneriklik golle süsledi.

Karagümrük’te Jimmy Durmaz, Emre Mor, Caner Erkin, Pesiç, oyunun dönmesi için mücadele gösterdi. Trabzonspor yürüyerek kazandı desek yanlış olmaz. Bu galibiyetle puan farkı 10. İlk devrenin sonuna kadar bu fark korunursa, şampiyonluk şarkıları Ocak ayında söylenir.

Oyunun genel kalitesi ise ortalamanın en altındaydı. Karagümrük gol yese de oyun düzenini bozmadı. Sakin kaldı. Trabzonspor rakibini bekleyerek, boş alanlar aradı.

Futbol adına güzel bir akşam olmasa da Trabzonspor’a lazım olan 3 puanı 2 golle aldı ve takılır diye düşünenleri yanılttı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap