SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uğurcan Olmasaydı
24.09.2021

Maça hızlı başlayıp skor üstünlüğünü elden eden Trabzonspor’un tüm planlarını kırmızı kart bozdu. Hugo’nun gereksiz hareketinin hiçbir bahanesi olamaz. Eğer o kırmızı kart olmasaydı, ilk devrede fark açılabilirdi. Konyaspor, golü yedikten sonra, oyunu domine etti ve 20.dakikada beraberliği yakaladılar. İşin doğrusu çok da güzel, estetik bir gol buldular. Burada Trabzonspor stoper ve kanat bekinin hatasını görmek lazım. Abdullah Avcı ilk devrenin sonuna kadar oyunu 1-0’da tutabilseydi, maçı kazanmak adına büyük bir hamle olurdu. Özellikle stopere neden Hüseyin Türkmen’i düşünmediğini anlamakta zorlandık. İkinci yarı bu kez, Konyaspor erken golü buldu. Goldeki yerleşim hataları ve hamle eksiklikleri şampiyonluğa oynayan takım adına büyük eksiklik.

Konyasporlu Çekici, neredeyse Trabzon ceza alanında masa kurup, yemek yiyecek durumdaydı. Aldı, sağ sol yaptı, rahat rahat golünü attı. Golden sonra bu kez Trabzonspor rakip yarı alanda varlığını belli etti. Konyaspor bu arada 3. golü bulsa Trabzonspor maçı kesin olarak kaybederdi. Kaybedecek durumlara da geldi. Burada Uğurcan devreye girdi. Bir kalecinin bir takımın yüzde 50’den fazlası olduğunu net olarak ortaya koydu. Yüzde yüz diyeceğimiz 2 gol çıkardı ki Konyaspor, farkı bile açabilirdi. Trabzonspor da gollük pozisyon üretti. Orada da Sehic ve direkler devreye girdi. Trabzonspor, Cornellius, Gervinho, İsmail gibi oyuncuların eksiklerini de, Hamsik, Peres, Berat gibi oyuncular kapattı. Dijaniny bu takımın ileri ucunun olmazsa olmazı. Trabzonspor şampiyonluktaki rakiplerinin kaybettiği haftada 2 puan kaybetti. 10 kişi kaldığı için beraberlik iyi sonuç. Kazansa ligin şampiyon en üst şampiyon adayı olduğunu ilan edecekti. 1 puanı da kaleci Uğurcan’ın artı kurtarışlarına yazıyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap