SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yerliler ve Yabancılar
10.02.2022

Ligde herkesi önüne katan bordo mavililer, kupada da aynı tarifeyle devam etti. Abdullah hocanın, en yerli kadrosuyla başladığı maçı, takımın as oyuncularıyla bitirdi. Kouassi attığı gol dışında, oyun görüşü ve defansa yardımıyla alkışı hak ediyor. Avcı ligde bu oyuncuyu mutlaka kullanmalı. 


Önce 1-0’ı yakaladı Trabzonspor. Maçın kolay geçeceği düşünüldü. Hatta yayıncı kuruluştaki Trabzonsporlu eski futbolcu Mehmet Yılmaz da, artık daha kolay olur dedi ama olmadı. Tam tersi Denizlispor, Trabzonspor’u sahasına hapsetti. 


Bu maçların amacı, kupayı almak. Tıpkı lig gibi. Ligin amacı da şampiyonluk kupasını almak. Bazı Trabzonsporlular, kupayı boşverin, lig önemli diyor. Haksız da sayılmazlar ama arada bir de Türkiye kupasını müzeye götürmek fena olmaz. Takım, 2 kulvarda bu yarışı götürebilir diye düşünsek de yerli oyuncuların performansları vasat. 


Trabzonspor, bir sürü yerli oyuncu transfer etti ama, bu maçı çözen yine yabancı oyuncular oldu. Gençlik aşısı diye transfer yaparsanız, sonra Galatasaray gibi olursunuz. Bunlara dikkat etmek lazım.


Trabzonspor, kötü bir gol yedi. Büyük takım bu golü yememeli. Kaleci uzun süredir oynamadığı için maç deneyimi az. Ben bu golü buna bağlıyorum.

 

Kouassai ile ikinci golü atıp, çeyrek finale çıktılar. Herkes bu oyun ne diyecek? Trabzonspor’un as kadrosu da, ikinci takımı da, gençleri de aynı oyunu oynuyor. Demek ki bu oyun Avcı’nın oynamak istediği oyun. 

Mesut Bakkal iyi bir teknik adam. Denizlispor kupada çeyrek yapsa da ilerlemesi zor. Ligde kalması daha doğru olur. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap