SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zor ama Kolay
17.02.2020

Maça 1-0 önde başlayıp, 2-1 galip bitirmek büyük başarı olsa gerek. Sivas her ne kadar son saniyelerde gol bulsa da, bordo mavililer ilk ve ikinci devrede zaman zaman oyundan düştü. İlk yarıda oyuna coşkulu başladılar. 

 

Sorloth’un cezasının affedilmesinin ne kadar önemli olduğu hem ilk hem de ikinci gol de bir kez daha öne çıktı. Mikel, Badu Ndiae, Guilerme, Pareirra, Sorloth, Da Costa ve Sosa takımın yükünü çeken oyunculardı. Kaleci Uğurcan özellikle ikinci devrede net bir pozisyon çıkardı ki, Sivas golü bulsa son 20 dakikada daha farklı bir maç izleyebilirdik. 


İkinci devreye de ilk devre gibi baskılı başlayan takım Trabzonspor’du. Ancak bir süre sonra orta sahayı yine rakibine verdi. 

 

Ünal Karaman zamanındaki takım da böyleydi. Öne geçince, doğal refleks olarak gardını geriden alıyor. Bu da Sivas gibi takımları cesaretlendiriyor.


Sivas kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Yasin, Mert Hakan, Yatabare gibi dominant oyuncularla maçı zaman zaman forse etti. Ceza alanı içinde şanslı olsalardı farklı şeyler konuşabilirdik.


Her şeye rağmen Trabzonspor istediğini aldı. Oyunu tutup kazanmayı başarıyor. Hüseyin Cimşir, tüm maçlarını kazandı ve onu eleştirmemiz için bir neden yok. 

 

Trabzonspor haftaya Beşiktaş ile zorlu bir maç oynayacak. Beşiktaş’ın puan durumundaki yerine aldanmamak lazım. Sivas maçından daha zor bir maça çıkacaklar. Maç öncesi çok zorlu geçmesini beklediğim bir maçtı. Trabzonspor açısından çok zorlu geçmemekle birlikte, oyun kalitesi de ligin yeni lideri ve ikincisine yakışmadı. Daha kaliteli bir oyun izleyebilirdik.   

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap