SON DAKİKA
SON DAKİKA


1 puan şampiyon yapacaktır
23.06.2020

 
Hüseyin hoca, takımı çok iyi hazırlıyor. Çok iyi motive ediyor. Trabzonspor’un Guardiola’sı olabilir ve olacaktır. Bu takım 3 kupayı da alacaktır. Yeter ki başkan ve yönetim hakemleri tutsun. Trabzonspor, Alanya deplasmanından şampiyonluk yolunda ki en kritik müsabakasından galibiyeti son dakika kaçırdı. Trabzonspor çok önemli iki tane oyuncusu olmamasına rağmen, Sosa ve Nwaekeme’nin yokluğunda sahaya çıkan kadro sahada çok iyi mücadele etti. Ortaya çok iyi performans koydu. Sonuç kaybedilen 2 tane puan ama ben kaybedilen iki puan olarak bakmıyorum olaya. Buradan kazanılan 1 puan Trabzonspor’u şampiyon yapacaktır. Yeter ki hakemler adaletli bir şekilde maç yönetsinler. Kaleci Uğurcan ortaya iyi performans koydu, sakatlanıp çıkınca yerine giren Erce’de ortaya çok iyi performans koyarak Uğurcan’ı aratmadı.

Defansta ise Novak, defansın en iyisiydi. Hosseını, Campi ve Pereira iyi mücadele etmelerine rağmen zaman zaman kontrolü kaybettiler. Ceza sahası içerisinde hep topa bakarak alan markajı yapmaktaydılar. Halbuki yapılan ortalarda mutlaka adam markajı yaparak gole en yakın oyuncuyu kontrol etmeliler. Yenilen gol ve daha önce ki müsabakalarda ceza sahasında adam markajı yapmadığımız için rakibin birçok pozisyonu golle sonuçlandı. Orta saha topa sahip olunca top kullanmada ve teknik becerileri çok iyi olmasına rağmen yapılan hızlı hücumlarda topu garanti çabuk öne oynayarak takımı kontra atağa kaldırmalı. Rakibin yapacağı tüm kontra atakları da doğru zamanda doğru yerde bulunarak durdurmalı. Parmak ve Ndiaye, orta sahada daha çok savaşmalı. Guilherme geldiği günden beri bir maç oynamadı. Kesinlikle oynamasını bekliyoruz. Ekuban, Ömür, Sörloth çok koştu, çok mücadele etti ve çok iyi oynadı. Deplasmanda bu kadar zor maçta 2 gol atmak başarıdır. Bu akşam şans Trabzonspor’un yanında değildi. Trabzonspor şampiyonluk yolunda bu maçta 2 puan kaybetmedi 1 puan kazandı. Şampiyon olacaktır.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap