SON DAKİKA
SON DAKİKA


Biz İnanıyoruz, Sizde İnanın…
20.01.2020

Trabzonspor, kendi sahasında mükemmel bir futbolla ve mükemmel gollerle sahadan galip ayrıldı. Adeta rakibini hem futbol olarak hemde skor olarak ezip geçti diyebiliriz. Bütün futbolcular, hem bireysel performans olarak hemde takım oyunu olarak ortaya büyük bir başarı koydu. Takımda sadece sorun Mikel orta sahada temposuz ve biraz yavaş mutlaka tempoyu arttırmalı, rakibe pres ve baskı yapmalı. Rakibin hızlı kontra ataklarını kesmeli. Diğer bir sorun ise stoper Campi’nin ağır ve yavaş oluşu. Hızlı forvetler karşısında çok zor duruma düşmesi ve kolay geçilmesi. Bunun haricinde takımın kadrosunun bu ligin en iyi kadrosu olduğunu ve bu kadronun eğer hakemler bu takımların puanlarını haksız yere almazlar ise bu takımın şampiyon olacağını söyleyebiliriz. Sezon başından beri bu takım şampiyon olacak diyen ilk kişi olarak ve bunu hala yazıp söyleyen bir teknik adam olarak inancım tamdır. Hüseyin Hoca ve ekibine de aynı şekilde inancımız tamdır. Müsabakada ki önemli anekdotlara değinecek olursak;

1-    Hüseyin Hoca, çok doğru ve akıllı işler yapıyor. Başarılı giden takımda hem kadro ile çok oynamıyor hem de taktik ve sistemi değiştirmiyor. Gereksiz bir arayışa girmiyor. Bu çok doğru bir karar.

2-    Nwakaeme ilk defa gerçekten kendisi gibi oynadı ve bu performansını devam ettirse, ikinci yarı Trabzonspor’a çok katkı sağlayacağı kesindir. Onun her maç böyle oynamasını bekliyorum.

3-    Shorloth, Sosa ve sonradan oyuna giren genç Serkan’ın mükemmel performansları adeta arkadaşlarını ateşledi ve ortaya mükemmel bir takım ruhu çıktı.

4-    Takımda ki tüm sporcular ödevlerini yaptı. Bloklar arasında kopma olmadan takım halinde hem hücum prensiplerini hem savunma prensiplerini sahada çok iyi sergiledi. Fakat daha güçlü rakipler karşısında daha tempolu, daha çok mücadele eden ve daha çok savaşan, mücadele gücü ile rakibi yıldıran ve yenen bir Trabzonspor izliyoruz.

5-    Hakem çok başarılı bir maç yönetti. Kutlamak ve tebrik etmek gerekiyor. Sahanı alanında başarılı bir başka yıldızı da hakemdi. Trabzonspor, bu yıl şampiyon olur ama ortaya daha büyük bir sinerji çıkartması lazım. Daha çok taraftar gelmeli ve tribünler tıklım tıklım dolmalı. Taraftar ve camianın tüm iç ve dış dinamikleri birleşip bütünleşmeli, kenetlenmeli şampiyonluk yolunda el ele vermeli ve şimdiden camiayı ayağa kaldırmalı. Eğer bunlar gerçekleşirse bu takım şampiyon olur

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap