SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu takım çeyrek final oynar
16.09.2019

Trabzonspor, deplasmanda aldığı 2-2’lik skorun avantajıyla Sparta Prag’ı evinde konuk etti. Ünal hoca çok doğru bir kadroyu sahaya sürdü. 4-4-2 gibi oynaması çok yerinde bir hamleydi. Ekuban ve Sörloth’un maça ilk 11’de başlaması galibiyetin baş nedenlerinden biri oldu. Oyunun genelinde rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan Bordo-Mavililer, haklı bir galibiyet alarak üst tur vizesi aldı.

Abdülkadir Ömür maçta çok güzel işler yaptı. Çok beğendim. Ancak merkezde olup kaleye daha yakın oynaması lazım. Çünkü kaleye yakın oynadığı zaman daha etkili olduğunu gördük. Zaten kolay adam geçebilen bu tür oyuncular merkezde daha çok katkı verir.

Yapılan transferlere baktığımız zaman, takıma güç kattığını söyleyebiliriz. İngiltere’den gelen Sörloth, hem gol attı hem de orta sahadaki takım arkadaşlarına destek verdi. 

Takım defansif olarak iyi bir performans ortaya koydu. Kaleci Uğurcan başarılıydı. Yediği golde hatası yoktu. Şanssız bir gol oldu onun için. Gün geçtikçe çok iyi olacağına inanıyorum. Taraftara gelirsek, tek kelimeyle mükemmeldi. Ancak onlardan isteğim, bu tür maçlarda değil, her maçta tribünelr böyle olmalı. Şampiyonluğa oynayan takım her maç böyle tribünlere oynamalı. Hakemi de beğendim. Saha hakimiyeti iyiydi, kararları yerindeydi.

Bu yılki takım şampiyonluğa oynayacak düzeyde. Daha çok istekli ve arzulu. Avrupa’da da önemli işlere imza atacaklardır. Ben en azından bu takımın Avrupa’da çeyrek final oynayacağını düşünüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap