SON DAKİKA
SON DAKİKA


Büyük Taraftar Olsun
13.03.2022

Trabzonspor, kendi sahasında Göztepe karşısında taraftarını mutlu edebilecek bir performans ortaya koydu. Yenik duruma düşmesine rağmen oyundan kopmadı. Oyuncu kadrosunun kalitesi sayesinde kulübesinin de çok yetenekli oyunculardan kurulu olması nedeniyle müsabakadan istediğini almayı bildi. Trabzonspor büyük taraftarının baskısı ve desteği ile çok güzel bir galibiyete imza attı.

1-Abdullah Hoca çok doğru bir kadro ile çıktı. Rakibin kontra oynayacağını bildiği için Göztepe’yi orta alanda durdurmak için iki ön libero ile başladı. Siopis ve Berat ile. Siopis mükemmel oynadı. Fakat Berat hiç hazır değildi ve çok güçsüzdü. Rakibin birçok atağına müdahalede geç kaldı. Göztepe, Trabzonspor’un orta sahadaki bu yetersizliğini görüp bu alanı çok çabuk geçti ve hızlı ataklarla golleri buldu.

2-Abdullah Hoca, Bakasetas ve Ömür arasında tercih yaptı. Ömür’ü oynatmakta ne kadar doğru bir karar verdiğini gördük. Boş alan bulduğu zaman ve takımı kontraya kaldırdığı zaman bire birde nasıl adam geçtiğini, nasıl asistler yaptığını, nasıl pozisyona girip gol attığını gördük. Fizik olarak biraz daha güçlendiğinde Avrupa futbolunda bir yıldız olarak Abdulkadir Ömür’ü izleyebileceğiz.

3-Kulübe çok önemli. Kulübe şampiyon yapar. Abdullah hoca, oyuna kimi sokuyor? Djaniny ve Dorukhan. Bu iki oyuncu üç İstanbul büyük takımını şampiyonluğa oynatır. Fenerbahçe’nin forvetinde Berisha değil de Djaniny olsaydı en az 15 gol atmıştı. İrfancan’a 11 milyon Euro verenler Dorukhan’ı bedava almadılar. İrfancan mı Dorukhan mı takıma daha faydalı? Dorukhan’ın performansına baktığımızda sorumuzun cevabını görmekteyiz.

4-Sonuç olarak sahada Visca, solda Nwakaeme Türkiye’nin en iyi iki kanat oyuncusu. Bu oyuncuları unutmayalım. Trabzonspor’un şampiyonluğunda emeği geçen bu ikiliyi kutlamak gerekiyor. Hakem de iyi maç yönetti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap