SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hakeme Rağmen!
29.10.2019

Maçın sonucu 2-2 berabere bitti.


Bunun 3 tane nedeni var…


1-Ünal hoca, Sturridge’yi kazanmak için ilk 11’e koydu, sağ önde oynattı fakat maç kondisyonu ve kuvveti yeterli olmayınca rakibini takip etmeyince mecburen Sturridge’yi santrafora Sörloth’u sağ öne koyup rakibin soldan hücumlarını durdurmak isterken son haftaların en formda oyuncusu, takımın en iyisi Sturridge çıkana kadar Sörloth kaybettik. Fizik gücü çok yetersiz olan Sturridge’nin santraforda oynaması takımı bir kişi eksik oynatıp ve santraforuz hale getirdi. Bu yüzden istediğimiz etkili atakları yapamadık ve net pozisyonlar üretemedik.


2-Takımın en iyi oyuncuları Abdulkadir Ömür, Ekuban, A. Parmak ve yeni yeni form tutan Obi Mikel olmayınca neredeyse takımın yarısı yoktu bu sakatlıklar takımın gücünü bir hayli düşürdü… Özellikle orta sahada Sosa çok yalnız kaldı ve rakip orta sahada İrfancan ve Mahmut ile üstünlüğü ele geçirdi, orta alana hakim oldu. Dönen toplara da sahip olamayışımız, baskın hücum yememize neden oldu ve rakipte o pozisyonları çok iyi değerlendirdi.


3-Hakem Ali Palabıyık, her zaman ki gibi Trabzonspor’a aleyhine vermiş olduğu kararlarla müsabakaya damgasını vurdu… Bir tane penaltımızı vermedi. Başakşehir’in attığı ikinci golde faulümüzü vermedi. Bir çok faulde ve Nwakaeme’nin sarı kart gördüğü pozisyonda  yanlış karar vererek Trabzonspor’un dengesini bozdu, asabileştirdi ve yavaş yavaş takımı etkisiz hale getirdi. 2’inci sarı karttan Skrtel’i atması lazımdı fakat onu da atmadı. Adeta Başakşehir’in en verimli 12’inci adamı gibi sahada Trabzonspor aleyhine çalıştı.


Sonuç olarak Trabzonspor başkanı ve yönetiminin, hakem için kesinlikle önlem alması gerekiyor. Bu takım hakem hatalarına kurban gitmezse, bu yıl kesinlikle şampiyon olur. Başkan ve yönetim mutlaka Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Nihat Özdemir’i ve Merkez Hakem Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Alp’i mutlaka uyarmalı Ali Palabıyık bir daha Trabzonspor maçlarına verilmemeli. Gelen hakemlerde Trabzonspor’un hakkını yememeli. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap