SON DAKİKA
SON DAKİKA


Oyuncu tercihleri yanlış
16.04.2022

Trabzonspor, Karagümrük karşısında taraftarı önünde çok zorlandı. Bakalım neler oldu:

1-Çok değerli Abdullah hocam, rakip Karagümrük’ün Trabzon’da çok katı bir defans yaparak kontratak oynayacağını hepimiz biliyoruz. Senin elinde kapanan defansları açacak iki oyuncun var. Birisi Nwakaeme diğeri Abdülkadir Ömür. Sen bunların ikisini de oynatmadığın zaman oyunda üstünlük sağlasan bile adam eksilten oyuncun olmadığı için sağ ve sol kanattan etkili ortalar da olmayınca net pozisyon üretmen çok zor. Özellikle sağdan Peres’in yapmış olduğu hücumlarda final paslarındaki saçmalamaları bir türlü topu Cornelius ile buluşturamayışı Trabzonspor bu oyuncu kadrosuyla ne gol üretebilir ne de gol atabilir. Bu Peres 6 yıl boyunca Roma’da nasıl oynamış anlamakta hala zorluk çekiyorum.

2-Djaniny ile Bakasetas beraber başladığı zaman Djaniny takım oyuncusu değil. Mevki disiplini yok çok top kaybediyor. En önemlisi gereksiz yere Cornelius’un koşacağı alanlara girerek gereksiz yere içeri hamle yaparak orta sahadan gelecek olan Bakasetas ve diğer oyuncuların ihtiyacı olan bütün boş alanları kapatmakta adeta rakibin üçüncü stoperi gibi oynamaktadır. Böyle olunca da Trabzonspor futbolun gizli silahı olan hiçbir dönen topu kazanamayıp sürekli kontra yedi.

3-Abdullah hoca oyuna müdahale etti. Nwakaeme ile Abdulkadir Ömür’ü koyunca maç tamamıyla tek kaleye dönüştü. Burada da yanlış bir hamle yaptı. Djaniny’yi dışarıya alması gerekirken Cornelius’u alarak rakip savunmayı çok rahatlattı. Trabzonspor’un artık gol atma şansı tamamıyla Nwakaeme, Ömür ve Bakasetas’ın bireysel yetenekleriyle yapacağı hamlelerle ürettikleri asistler ve goller galibiyete taşıyacaktı. Trabzonspor şampiyonluk yolunda cepten yemeye devam ediyor.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap