SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk geliyor...
29.12.2019

Trabzonspor, ilk yarının son müsabakasında almış olduğu galibiyetle ikinci yarıya çok moralli ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak girdi. Atılan 6 gole rağmen alınan farklı galibiyete rağmen Trabzonspor istenilen performansı ve oyunu tam koyamadı. Neleri daha iyi yapması lazım:

1    Trabzonspor, daha çok pas yapmalı, daha çok topa sahip olmalı, özellikle final paslarında daha isabetli paslar ve asistler yapılmalı.

2-      Özellikle orta sahada takım daha agresif, daha baskılı, daha rakibi ısıran daha bir militan ruhla futbol oynayıp, mutlaka ikili mücadelelerin birçoğunu kazanmalı rakibe ve taraftara ve camiaya biz bu maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız, hırslı mücadele anlayışı ve futbol ruhuyla oynayıp, bu mesajı tüm camiaya vermelidir.

3-      Kayserispor ligin en zayıf takımı, küme düşmeyi kabul etmiş bir takım, Trabzonspor için bu maç asla ölçü olmamalı. Eğer takım şampiyon olacaksa ki olabilir de, baskılı ve stresli olduğu anlarda rakip etkili akınlar yaptığı sürece, mutlaka topu rakibe kaptırmamalı. Pas yapmalı oyunun temposunu düşürmeli ve daima oyunun kontrolünü elinde bulundurmalı.

4-      Trabzonspor’da mutlaka ikinci yarı Mikel, Sturridge, Ekuban ve Nwakaeme daha güçlü olmalılar, daha tempoyu arttırıcı oynamalılar ve daha çok rakibi ısırmalılar. Eğer bu kuvvet kondisyonu kazanırlarsa, takıma büyük katkı sağlarlar. Sörloth, Abdulkadir Parmak, Sosa, Hüseyin ve Uğurcan ile birlikte takımı şampiyonluğa taşırlar.

5-      Ünal Hoca her şeye rağmen, bu kadar çok sakatlıklara rağmen, şanssız kaybedilen puanlara rağmen ortaya bir takım çıkardı, mükemmel bir takım ruhu oluşturdu. Bazı müsabakalarda öne geçmemize rağmen skoru koruma adına zaman zaman önlem almada şanssızlıklar yaşasa bile, bir takım için en önemli olan kolektif oyun anlayışını takıma yerleştirdi. Bütün futbolculardan tam kapasite verim almaya çalıştı ve Trabzon futbol kültürüne uygun bir takım yarattı. İlk  yarıdan ve Kayserispor maçından çıkaracağı çok dersler vardır ve ikinci yarıya takımı daha iyi hazırlayacaktır. T

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap