SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk Yolu Gözüktü
7.10.2019

Trabzonspor, Karadeniz derbisinde konuk olduğu zorlu Rize deplasmanından zorlu hava ve zemin koşullarında oynamış olduğu mükemmel mücadele ve futbol  ile bu yıl şampiyonluk mesajını verdi. Sahada çok pas yapan, oyunun yönünü çabuk değiştiren kanatları iyi kullanan bir Trabzonspor vardı.

Kaleci Uğurcan ortaya mükemmel performans koydu. Savunma iki oyuncu çıkmasına rağmen rakibe pozisyon vermedi. Özellikle Hüseyin yaptığı kritik müdahalelerle farkın açılmasının önüne geçti. 

Orta sahada A. Parmak, Sosa ve Mikel, Türkiye’nin en iyi orta sahası diyebiliriz. Mikel, formunu arttırdıkça Trabzonspor’un orta sahası çok daha iyi olmakta. A. Parmak ve Sosa sahanın en iyilerindendi. Hem rakibe baskı  pres yaptılar, sahada basmadık yer bırakmadılar, hem de sahip oldukları topları çok iyi kullandılar ve takımın hızını ve temposunu yükselterek takımın hücumunu çok iyi ayağa kaldırdılar. Kamil Ahmet de mevkisi olmayan bölgelerde oynamasına rağmen görevini eksiksiz yerine getirdi. 

Sörloth ve Nwakaeme de artık kondisyonlarını 90 dakikaya yetecek şekilde dengeli kullanabiliyorlar. Bu da takımın hücum gücüne çok büyük katkılar sağlıyor ve takımı sonuca taşıyor. Oyuna girdikten sonra yeteneği ve tecrübesiyle harika bir asist yaparak kilidi çözen Sturridge ilerleyen haftalarda çok daha büyük katkılar verebileceğini gösterdi. Nwakaeme, Sörloth ve Sturridge performanslarını devam ettirdikçe hücum yönünde çok büyük katkı vereceklerdir. 

Ünal hoca 4-4-2 ye dönmekle iyi bir hamle yaptı ve orta sahayı güçlendirdi. Artık Trabzonspor rakibe pozisyon vermiyor. Galibiyetten ötürü bütün takımı, teknik ekibi ve camiayı tebrik ediyorum. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap