SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştık
6.02.2022

TRABZONSPOR, müsabakaya taktik olarak çok iyi hazırlandı. Bazı oyuncuların Fiziksel olarak istenilen seviyeye ulaşması gerekiyor ve Zihinsel olarakta tam kapasitesini ortaya koyup sahada öyle mücadele etmeli. Trabzon rakibinin topla oynaması çok müsaade etti. Abdullah Avcı’nın elinde çok geniş bir kadro var. Çok yetenekli oyuncular var. Abdullah hocanın yapacağı doğru rotasyon şampiyonluk yolunda çok önemli.

1-Rakip Kasımpaşa’nın hocasını özellikle kutlamak gerekiyor. Trabzonspor’u çok iyi analiz etmiş. Nwakaeme’nin defansa yardım etmediğini bildiği için bütün atakları sağ taraftan yaptı ve çok etkili pozisyonlar üretti. Savunma, forvetten başlar. Maalesef Trabzonspor’un forvetleri hiç savunma yapmıyor. Nwakaeme, Cornelius ve Visca rakibin hücuma çıkmasını engellemedi.

2-Trabzonspor’da Siopis ve Abdülkadir birlikte oynadıklarını zaman takımın temposunu ve hızı artıyor. Orta sahada rakipten kapılan toplardan sonra merkezden çok hızlı ataklar yapılıyor ve net pozisyonlar üretiliyor. Cornelius girdiği pozisyonları atsa skor çok daha farklı olabilirdi. Bu maçın kazanılmasında en büyük katkı Siopis’in Orta sahada tek başına rakibe müthiş baskı yaparak adete Kasımpaşa’yı tek başına durdurdu.

3-Visca, çok doğru bir transfer. Trabzonspor’un santraforu Cornelius, hava toplarında çok etkili. Artık Trabzon, sağdan Visca ve soldan Nwakaeme etkili ortalar yapıp Cornelius’la buluşturup sonuç almalı. Ayrıca hücumda Abdülkadir, Nwakaeme ve Visca mutlaka pas isabet oranları artırmalılar. Yoksa bütün güzel akınlar sonuçlanmadan biter.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap