SON DAKİKA
SON DAKİKA


Savaşan Kazanır
11.05.2022

Trabzonspor elinden büyük bir fırsatı kaçırdı. Çok rahat bu kupayı kazanabilirdi burada çok önemli iki şey var birincisi Abdullah hoca Saya beş tane general de çıktı eğer generallerle çıkarsanız savaşacak oyuncunuz yoksa müsabakayı kaybedersin. İkincisi ise Trabzonspor’un kanatları ne hücum da ne de savunmada Çok etkisizdi. Nwakaeme ve Visca’da geri gelmeyince Trabzonspor’un kanatlar çöktü.

Kupa yarı finalinde başarıya aç olan Kayserispor daha fazla mücadele etti, kazanmak istedi. Trabzonspor ise zihinsel olarak müsabakaya iyi hazırlanmamış, hiç konsantre olmamış, adeta hazırlık maçı oynar gibi yüzde 50 kapasiteyle oynadı. Sahaya ofansif bir kadroyla çıkan Trabzonspor'da orta sahada Hamsik, Abdülkadir Ömür ve Bakasetas oynadı, ofansif olarak iyi olan orta saha rakibin hızlı hücumlarında ve mücadele anlamında yetersiz kaldı. Kayserispor orta saha üstünlüğünü ele geçirerek etkili hücumlar yaptı, net pozisyonlar buldu, daha iyi bitirici vuruşlar yapabilseydi maçı daha erken koparabilirdi.

Kayserispor kanatları çok iyi kullandı, Trabzonspor’un en zayıf bölgeleri kanatlardı. Özellikle sol bek Puchacz'ı bırakın Trabzonspor’da oynamayı, 3. Lig’de dahi oynayamaz. Trabzonspor’un yediği tüm gollerde hatası vardı. Umarım önümüzdeki yıl Puchacz Trabzonspor’da kalmaz. Sonuç olarak Abdullah hoca sahaya yanlış kadro çıkardı, oyuncu değişikliklerini geç yaptı. Hikmet hoca ise takımını maça çok iyi hazırlamış, kupayı daha çok istedi, kupayı daha fazla isteyen taraf da turu geçti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap