SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrikler Abdullah hoca
7.05.2022

Trabzonspor-Hatayspor ligde hedefine ulaşmış iki takım. Trabzonspor tamamıyla kupaya odaklandı. Ve gelecek yılın kadrosunu oluşturmak için bazı oyunculara şans verdi. Onları değerlendirmeye çalışan bir Abdullah hoca bakalım neler oldu:

1-Trabzonspor’da müthiş bir takım savunması vardı. Defansta alan, adam markajı. Kademeler ve ters kademeler mükemmeldi. Rakibe bir tane net pozisyon verilmedi. Özellikle iki stoper Vitor ve Ahmetcan hatasız oynadılar. Çok uyumlu ve bütün gençlere örnek olabilecek savunma örneği gösterdiler.

2-Trabzonspor’da bütün atakları Bakasetas başlattı. Oyunu yönlendirdi. İlk defa ikinci yarı bu kadar çok iyi performans koydu. Abdulkadir Ömür ile bir kez daha yan yana oynayamayacağı ortaya çıktı. Abdulkadir ile oynadığı zaman sahada kaybolan bir Bakasetas vardı. Ancak bugün Trabzonspor’un oyun kurucusu Hamsik ve Abdulkadir olmayınca Bakasetas hem Koassi hem Djaniny’i iyi besleyerek Trabzonspor’un bütün hücumlarını başlattı.

3-Trabzonspor’da kadro zenginliği o kadar çok iyi ki en az 6 ilk 11’deki oyuncular olmamasına rağmen oyun olarak Hatayspor’u ezdi. Kanatları çok iyi kullandı. Merkezi çok etkili kullandı. Ve kupa müsabakası için çok iyi bir prova oldu.

4-Sonuç olarak Abdullah hoca mükemmel bir rotasyon yaptı. Bu yıl Trabzonspor’un başarısındaki mimarın başrol oyuncusu olduğunu ortaya koydu. Çıkardığı kadro, yaptığı değişiklikler kötü sonuç alacağını bilmesine rağmen zaman zaman oyuncularını çok formsuz dönemlerinde sahada tutarak birçok maçta puan kaybetti fakat bu sporcuları kazanmasını bildi. Ve 11 kişiyle değil en az 20 kişiyle başarıya ulaştı. Rizikoya girdi ve takımını sonuca taşıdı. Kendisini kutlamak lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap