SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrikler Trabzonspor
4.04.2024

Trabzonspor Konyaspor karşısında ortaya koymuş olduğu müthiş performansla harika bir galibiyet aldı. Trabzonspor, müsabakanın başından sonuna kadar üstün olan taraftı ve bir de penaltısı verilmedi bakalım neler oldu ?

1-Trabzonspor artık santraforsuz oynamaya başladı ileride Pepe Trezeguet ve Visca çok uyumlu oynuyorlar. Daha çok kanat ortalarından ziyade merkezden yapmış oldukları asistlerle birbirlerine gol attırıyorlar ve pozisyon üretiyorlar bu Trabzonspor için büyük bir kazanç.

2-Trabzonspor’da defans mükemmel oynuyor alan markajında adam markajında rakibin yaptığı ve yapacağı tüm hızlı hücumlar da ve kontra ataklarda hemen müdahale ettiler. Hem orta sahada Berat ve ona destek veren diğer oyuncularla beraber futbolun gizli silahları dediğimiz dönen toplara sahip olarak rakibin hızlı hücum yapmasına ve kont atak yapmasına müsaade etmediler ve defansta rakip forvetlerle çok sık karşılaşmadığı için rakibe hiç pozisyon vermedi. Konyaspor net pozisyon bulamadan müsabakayı tamamlamış oldu burada defansif orta sahaların ve defansın çok büyük katkısı olduğunu söyleyebiliriz her maç böyle oynamalılar.

3-Trabzonspor’un iki kanadı iyi çalıştı hem defansta hem ofansta çok iyiydi. Kanatlar zaman zaman kanat organizasyonlarıyla zaman zaman da merkezden içeri girerek etkili olmaya ve pozisyon bulmaya çalıştılar ve bu gizli taktik çok etkili oldu ve Trabzonspor çok net pozisyon buldu.

4-Her zaman söylüyorum Trabzonspor bu kadroyla lige en kötü üçüncü bitirir kupayı kazanır. Ama 3-4 takviyeyle önümüzdeki yıl şampiyon olur mutlaka dört tane yıldız düzeyinde oyuncu alması lazım.  Özellikle stoper ve on numara pozisyonunda orta sahaya takvim yapması lazım. Santrafor’a bir adam alması lazım eğer böyle kadroyu koruyup bu transferlerde yaparsa önümüzdeki yılın en büyük büyük şampiyonluk favorisi Trabzonspor olur.

5-Abdullah hoca iyi hoca ve iyi bir kadro oluşturma konusunda deneyimli mutlaka takımı şampiyonluğu oynatabilecek bir kadro oluşturacak ama buna acaba başkan ve yönetim uyum sağlayabilecek mi önümüzdeki yıl bakacağız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap