SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor iyi yolda
19.08.2019
Trabzonspor dün akşam 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’na merhaba dedi. Teknik direktör Ünal Karaman’ın hem kadroda hem de sistemde bazı değişiklikler yaptığını gördük. Özellikle Abdülkadir Ömür’ün merkez ofansif orta sahada olması hoşuma gitti. Sağ tarafta Abdülkadir Ömür’ün yaptığını zaten Yusuf Sarı ve Avdijaj da yapabilecek özellikte. Abdülkadir Ömür orada bir Alex, bir Talisca gibi oynayacaktır.
Orta alanda ise Abdülkadir Parmak ile savunmada Hüseyin Türkmen’in oynamamasına üzüldüm. Parmak’ın yerine oynayan Mikel hazır bir görüntü vermedi. Abdülkadir Parmak orada daha hazır ve daha çok mücadele eden bir görüntü veriyordu. 

Trabzonspor’un en etkili ismi olan Nwakaeme’yi dünkü maçta formsuz gördük. Karşılaşmada Abdülkadir Ömür ve Sörloth takımı taşırken Nwakaeme onlara çok fazla yardım edemedi. Bu futbolcu eğer kendi oyununu oynayıp formunu düzeltirse Trabzonspor süper bir hücum hattına kavuşur ve çok gol atar.
Savunmadaki yeni transferler büyük hatalar yapmadı. Eğer Trabzonspor şampiyonluğa oynamak istiyorsa savunması hata yapmayacak. Bunu başarabilirlerse sıkıntı yaşamazlar. Kaleci Uğurcan yine güzel kurtarışlar yaptı. Yediği golde onun hatası yoktu. Tamamen şanssızlık yaşadı.

Trabzonspor’un iyi yolda olduğunu söyleyebiliriz. Rotasyonlu olan kadro birbirine uyum sağlar ve olumlu işler yaparsa güzel günler yakın. Ama Trabzonspor’un gelecekleri olan Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Parmak, Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür bu takımın 11’inde olmalı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap