SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yedekler Şampiyon Yapar
13.08.2022

Trabzonspor, puan kaybetmeden yoluna devam ediyor. Kadro zenginliği olarak özellikle kulübedeki oyuncularının çok yetenekli ve yaratıcı olması sonucu değiştirebilecek kapasitede olması Bordo-mavililer için çok büyük bir avantaj. 

1-Trabzonspor’da kadro zenginliği Trabzon’u bu yıl da şampiyonluğa taşır. Bu kadar yetenekli ve yaratıcı oyuncuların olduğu bir kadro ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yarışması çok zor. Üç büyük takımın henüz kadrolarını tam oluşturamayışı ve kulübelerinin yetersiz olması Trabzonspor’u bir adım öne çıkartıyor.

2-Trabzonspor’da özgüveni henüz netleşmemiş ve özgüvenini kazanıp bunu performansa dökmeyen Trezeguet, Bakasetas gibi iki tane oyuncu henüz sahneye çıkmadı. Bunların da devreye girmesiyle ve sonuç üretmesiyle özellikle merkezden Bakasetas ile soldan ise Trezeguet ile Trabzonspor oyununu sonuca dökebilecek. Bu konuda biraz sabra da ihtiyacı vardır.

3-Trabzonspor’da başka bir önemli detay ise rakiplerine çok net pozisyon vermemekte. Özellikle savunmada Hugo ve Denswill, alan ve adam markajında çok başarılılar. Ve iki bekle beraber mükemmel ters kademeye giriyorlar. Rakip akın yapsa bile Trabzonspor rakibine asla net fırsatlar vermiyor. Bu savunma anlayışındaki başarı ile kaleci Uğurcan’ın başarısı bu yıl da Trabzonspor’un şampiyonluğa en büyük aday olacağını görmekteyiz. Sonuç olarak Abdulkadir Ömür çok yeteneklisin, yıllardır sana yazıyorum söylüyorum. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Messi. Dünyada ceza sahası dışından en fazla gol atan futbolcu da Messi. Demek ki gol atmak için ve takımını galibiyete taşımak için ceza sahasına girmek şart değil. Lütfen Messi’nin kasetlerini seyret ve onun gibi oynamaya çalış. Bu akşam attığın gol bir Messi golüydü. Lütfen seyret.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap