SON DAKİKA
SON DAKİKA


Diikat Dikkat şampiyon geçiyor herkes ayağa
29.12.2019

Akyazı Stadı’nda dün müthiş bir gün yaşandı. Fırtına, adı gibi adeta fırtına kopardı. Gol sağanağı 7’nci dakikada Sörloth ile başladı. 37’de Nwakaeme skoru 2-0 yaptı. Fark artık bağıra bağıra ‘geliyorum’ demeye başladı. 43’üncü dakikada Ömer Uzun’la 2-1’i yakalayan Kayserispor’un umutlarını Daniel Sturridge bitirdi.

Sörloth’tan mükemmel bir pas alan Yarim Yarim, 47’de Trabzonspor’u 3-1 öne geçirdi. Sturridge 66’da bu kez kazanılan penaltıyı kendine has bir vuruşla ağlara gönderdi ve skoru 4-1 yaptı. Kayserispor’un bunaldığı anlarda bu kez sahneye Abdülkadir Parmak çıktı. Genç yıldız, 72’de şık bir vuruşla ağları havalandırırken, tabela 5-1’i gösteriyordu. Sörloth’tan mükemmel bir pas alan Yarim Yarim, 47’de Trabzonspor’u 3-1 öne geçirdi. Sturridge 66’da bu kez kazanılan penaltıyı kendine has bir vuruşla ağlara gönderdi ve skoru 4-1 yaptı. Kayserispor’un bunaldığı anlarda bu kez sahneye Abdülkadir Parmak çıktı. Genç yıldız, 72’de şık bir vuruşla ağları havalandırırken, tabela 5-1’i gösteriyordu.

Konuk Kayseri 82’de Kravets ile bir gol daha bulsa da Fırtına bir türlü dinmek bilmiyordu. Dünün en iyi isimlerinden Sörloth uzakma anlarında maçın sokurunu ilan eden golü Kayseri ağlarına gönderdi. Mücadeleyi 6-2 kazanan Trabzonspor, puanını 32’ye çıkardı ve 9 yıl sonra bir rekora imza attı. BordoMavili takım, elde ettiği bu galibiyetle ilk yarıyı 3’üncü sırada tamamlarken, attığı 35 golle de ligin en çok gol atan takımı oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap