SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kupada Golbastı
5.02.2020

Hüseyin Çimşir’in rotasyonlu kadrosu Guilherme’nin önderliğinde rakibini sahadan sildi. Gol perdesini 17’nci dakikada Kuzeyin Oğlu Sörloth ile açan Fırtına, 9 dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Günün başarılı ismi Guilherme’nin ortasında Sturridge’den önce topa dokunan Yusuf Acer topu ağlara gönderince skor 2-0 oldu.

43’üncü dakikada ‘Sihirbaz’ Nwakaeme klasına yakışır bir vuruşla topu bir kez daha ağlara gönderdi ve ilk yarı 3-0 sona erdi. Maçın yıldızı Guilherme 61’nci dakikada bir kez daha sahne aldı. Brezilyalı yıldızın sağ çizgiden yaptığı ortada bu kez Erzurumspor kaptanı Merthan topu kendi ağlarına gönderdi ve maç 4-0’a geldi.

66’da Sörloth ile bir gol daha bulan Trabzonspor mücadeleyi 5-0 kazandı ve yarı final biletini cebine koydu. Bu maçın rövanşı 13 Şubat Perşembe günü Erzurum’da oynanacak. Bordo-Mavili takımda yeni transfer Guilherme, kaleci Erce kardeşler, Ndiaye, Alexander Sörloth ve Nwakaeme dünün iyileri arasındaydı.

Trabzonspor bu turu geçtiğinde yarı finaldeki rakibi, Fenerbahçe-Kırklarelispor eşleşmesinin galibi olacak. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap