SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lükse Bak Lükse
15.12.2019

Denizlispor sınavı öncesi Trabzonspor’da tatlı bir telaş yaşanıyor. Abdülkadir Ömür ve Ahmet Canbaz dışında tüm oyuncuların takıma dönmesiyle eli güçlenen Karaman, Sturridge, Yusuf Sarı ve Ekuban için kararını vermiş değil. Tecrübeli çalıştırıcı bu 3 isimden ikisini kulübeye çekecek.

TRABZONSPOR bu günleri de gördü… Daha 2 hafta önce sahaya çıkacak 11 konusunda ciddi sorunlar yaşayan teknik direktör Ünal Karaman şimdi deyim yerindeyse büyük bir lüks yaşıyor. Nedeni ise Abdülkadir ve Ahmet Canbaz dışında tüm sakat oyuncuların takıma katılması. Bordo-Mavili takımda yarın Denizlispor ile oynanacak zorlu maç öncesi Pereira ve Novak tamamen iyileşti. Kaptan Sosa’nın ise cezası bitti. Sturridge ile Ekuban ise hazır kıta bekliyor.

HAL böyle olunca teknik direktör Ünal Karaman’ı tatlı bir telaş sardı. Tecrübeli teknik adam, UEFA Avrupa Ligi maçında gençleri oynatmış, yıldız isimleri ise Trabzon’da bırakıp dinlendirmişti. Denizlispor karşısında savunma 4’lüsünün Pereira, Hüseyin, Campi ve Novak’tan oluşması bekleniyor. Orta alanda ise Sosa, Abdülkadir Parmak ve Obi Mikel’i izleyeceğiz. Hücum hattının en ucunda Sörloth, solunda ise Nwakaeme olacak. Ünal hocanın kararsız kaldığı yer ise sağ kanat.

FORMDA olan Yusuf Sarı formaya en yakın isim. Sturridge ve Ekuban da idman performanslarıyla Karaman’ın kafasını karıştırıyor. Tecrübeli teknik adam bugün yapılacak son taktik çalışmada nihai kararını verecek. Bir isim 11’de kendine yer bulurken, diğer 2 yıldız ise Ünal Karaman’ın kulübe hamleleri olacak. Fırtına’da ayrıca, genç futbolcular, Doğan, Serkan ve Abdürrahim Dursun, hocalarından forma bekleyecek. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap