SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siz topunuz gelin bu ruh hepinize yeter
11.11.2019

Dün Akyazı Stadı’nda neler olmadı neler… Alanyaspor’u yenerek zirveye iyice tutunmak isteyen Fırtına’nın karşısına önce hakem çıktı. Mücadeleyi yöneten Abdulkadir Bitigen ilk yarıda öyle skandal düdükler çaldı ki, ‘Göztepe maçından sonra yine mi tetikçiler bizi yakacak’ diye düşünmeye başladık. oldu neler…başladık...

 

17’NCİ dakikada Abdülkadir Parmak ceza alanı içinde Alanyasporlu Tzavellas tarafından yere indirildi. Ancak maçın hakemi Abdulkadir Bitigen bu pozisyonda VAR’a bile gitmeden ‘devam’ dedi. Bitigen’inskandal kararları 25’inci dakikada devam etti. Siopis’le girdiği ikili mücadelede topa müdahale eden Abdülkadir Parmak’ın ayağı rakibin bileğine gitti. Bitigen VAR’a bakmadan Parmak’a kırmızı kartını gösterdi.

 

BU haksız kart tribünleri ve Bordo- Mavili futbolcuları gerdi. Bir kişi fazla olan Alanyaspor 36’da Cisse, 42’de Bakasetas ile 2 önemli fırsat yakaladı. Ancakbunlarda kaleci Uğurcan Çakır gole izin vermedi. 45’te ise Campi boş pozisyonda topu ağlara gönderemeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda devreye seyirci girdi.10 kişi kalan Trabzonspor’a öylesine destek geldi ki, sahadaki futbolcular iki kişilik oynamaya başladı.

 

65’İNCİ dakikada beklediğimiz gol geldi. Antalyasporlu Campos, hava topu mücadelesinde topu elle smaçladı. O dakikaya kadar skandal düdükler çalan hakem Abdulkadir Bitigen, penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hosseni, top ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderip Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. 84’te Bitigen VAR’ın uyarısıyla bir kez daha beyaz noktaya gitti. Topun başına geçen Hosseini bu kez meşin yuvarlağı kaleci Marafona’ya teslim etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap