SON DAKİKA
SON DAKİKA


Türk Futbolunun Kaderi Belli Oluyor!
5.05.2020
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri bugün saat 15.00’te bir araya geliyor. Futbolun geleceğinin konuşulacağı toplantıda,
liglerin devam etmesi halinde izlenilecek yol belirlenecek.

Koronavirüs nedeniyle ara verilen ligler ne zaman başlayacak? Futbolseverlerin çok merak ettiği konu, bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapacağı toplantı sonrasında netlik kazanacak. Video konferans yöntemiyle yapılacak toplantıda Bilim Kurulu da
yer alacak. Yapılacak istişarenin ardından futbol için yol haritası belirlenecek.

TFF; Sağlık Bakanı Koca ve Bilim Kurulu üyelerinden olumlu yanıt alması halinde Süper Lig ve TFF 1'inci Lig'i kaldığı yerden oynatmaya başlayacak. Haziran ayının ortasında liglerin başlaması planlanırken, sadece hafta sonlarında maç oynayarak sezon temmuz ayının sonunda bitecek.

Sezon normal formatında (ev sahibi - deplasman)  devam edecek ve kulüpler Futbola Dönüş Öneri Protokolü’ne uygun hareket edecek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap