SON DAKİKA
SON DAKİKA


32 puan bizi Süper Lig'e taşır
21.01.2021

TFF 1. Lig'in ilk yarısını 35 puanla lider tamamlayan Giresunspor, ligin ikinci yarısında da başarılı grafiğinden taviz vermeyip 44 yılık Süper Lig hasretini sonlandırmayı hedefliyor. Teknik direktör Hakan Keleş, ikinci yarıdan beklentilerinin bir üst lige çıkmak olduğunu ifade ederek, "Transferimiz kapalı ama oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz, ikinci yarıda zorlu bir periyot yaşayacağız" dedi.

İLK YARIYI TEKRARLAMALIYIZ

İSTATİSTİKLERE bakıldığında geçen sezon TFF 1. Lig'de Hatayspor'un ilk yarı 36, ikinci yarı da 30 puan topladığını aktaran Keleş, "Biz de ligin ilk yarısında topladığımız 35 puanın aynısını toplarsak bir üst lige çıkacağımızı düşünüyoruz. İkinci yarıda 10 galibiyet ve iki de beraberliğe ulaşırsak, topladığımız 32 puan bizi Süper Lig’e taşımaya yetebilir" diye konuştu.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

YEŞİL-beyazlı takımın teknik direktörü, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle transfer yapmadıklarını dile getirerek, "Rakipler güçleniyorlar ama biz de kendi takımımızdaki oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Ligi iyi bir şekilde bitireceğimize, bir üst lige çıkacağımıza hiçbir şüphem yok. Bunu başaracağımıza eminiz, çok emek harcıyoruz" sözlerini kullandı.

SEYİRCİLİ AÇILIŞ İSTERDİK

KELEŞ, şehirdeki yeni stadyumun Balıkesirspor maçı ile açılacağını ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu bizim için önemli, çünkü ilk yarıda eski stadımızda oynadık, oranın zemini bizi çok zorluyordu şimdi yeni stadımıza geçeğiz. Yeni stadın açılışında seyircimizin de olmasını isterdik ama inşallah mart ayında seyircili de oynama şansımız olacak gibi görünüyor. Onların da gücüyle beraber inşallah bir üst lige çıkarız."

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap