SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir galibiyetle havamız değişir
11.03.2021

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenlediği basın toplantısında, iki maç kaybetmelerine rağmen lider durumda olduklarını söyledi. Futbolda kaybetmenin normal sayılan sonuçlardan biri olduğunu ifade eden Karaahmet, Giresunspor'un maç kazanarak yoluna devam etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

ZİRVE ZOR İŞ..

LİGİN bitimine 9 hafta kala iyi bir tabloda olduklarını söyleyen Karaahmet, “Zirvede olmak zor bir şey ve orada kalabilmek daha da zordur. Biz bunu yapabilmek için her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bir galibiyetin her şeyi değiştireceğini, bu havayı dağıtacağını düşünüyorum. Giresunspor maç kaybetmeyecek mi? Tabii ki kaybedecek ama bu sonuçlara tepki vermeyi becerebilmeliyiz" dedi.

GELİRİMİZ YOK

KULÜBÜ devraldığında çok zor bir mali tablo ile karşılaştığını kaydeden Karaahmet, "Şu ana kadar geçmiş borçların bir kısmını ödeyerek buraya geldik, şu anki takımın borçlarını da ödüyoruz. Takımın hiçbir geliri yok. Geçen seneki yönetim faktöring firmasından geliri çekip almış, bunu herkesin bilmesini istiyorum. Tüm kaynakları bitirilmiş bir kulüptü, o durumda aldık " diye konuştu.

SORUMLU BENİM

KRİZLERİ doğru yönetmeleri gerektiğini kaydeden Karaahmet, “Bu tüm Giresun'un sınavı aslında. Benim futbol takımım çok karakterli, bazen istediğin sonuçları alamayabilirsiniz. Bunun sorumlusu benim, ne söyleyecekseniz bana söyleyebilirsiniz. Takımı eleştirmeyin, o çocuklar elinden geleni yapmaya çalışıyor. İnşallah böyle de devam eder, ama sonuç ne olursa olsun sorumlu benim" sözlerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap