SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresun'a kupa morali
26.11.2020

2. Lig ekibi Niğde Anadolu karşısında zor anlar yaşayan Giresunspor, normal süresi 0-0, uzatmaları ise 1-1 sona eren maçın penaltılarında rakibine 9-8’lik üstünlük kurarak adını 5. tura yazdırdı

TÜRKİYE Kupası 4. tur maçında Giresunspor, dün Giresun Atatürk Stadyumu’nda 2. Lig ekiplerinden Niğde Anadolu FK’yı konuk etti. Çotanaklar, yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ilk devrede Erol Can’ın bireysel çabalarıyla geliştirdiği 38’inci dakikadaki atakta, Traore çok net bir fırsatta kaleci Ali’yi geçemedi. İlk 45 dakika 0-0 sona erdi.

İKİNCİ yarıya daha atak başlayan Giresunspor, 61’de Muhammet Himmet’in ortasında Milinkovic ile yüzde yüzlük bir pozisyondan daha faydalanamadı. 89’da Kerem’in ortasına Traore iyi yükseldi ve kafayı vurdu ancak top kaleci Ali’de kaldı. Karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona erdi. 15 dakikalık ilk uzatma bölümünden de gol sesi çıkmayınca ikinci uzatma devresine geçildi.

115’te Traore ceza sahasında iki kişiyi geçip yerde kaldı ancak maçın hakemi oyunu devam ettirdi. 116’da oluşan karambolde konuk ekip Recep’le golü buldu ve 1-0 öne geçti. Yeşil-Beyazlılar, bu gole 3 dakika sonra Muhammet Himmet ile cevap verince maç 1-1 sona erdi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibine 9-8’lik üstünlük kuran Çotanaklar, zor da olsa adını 5’inci tura yazdırdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap