SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor'un serisi sona erdi
1.03.2021

Üst üste 12 maçını kazanan Çotanaklar’ı Altay durdurdu. 47. dakikada Erhan ile öne geçen İzmir ekibine Yeşil-beyazlılar, 56. dakikada Balde ile cevap verse de Paxiao’nun 70. Dakikadaki golü ile kazanan Altay oldu

TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Giresunspor, sahasında ağırladığı Altay’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya konuk ekip etkili başladı. Siyah-beyazlıların Erhan ve Paixao ile bulduğu iki fırsatta kaleci Onurcan geçit vermedi. Giresunspor’da 13. dakikada Caner’in ceza sahası yayından yaptığı vuruşta top direği sıyırarak dışarı çıktı. 24. dakikada Sergio’nun pasında topla buluşan Eren’in plasesinde top yine dışarı çıktı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İKİNCİ yarıya Altay adeta golle başladı. 47. dakikada Paixao’nun pasında topla buluşan Erhan Çelenk ceza sahası yayından yaptığı aşırtma vuruşta kaleci Onurcan’ı mağlup etti: 1-0. Dakikalar 56’yi gösterdiğinde Giresunspor skoru eşitledi. Nalepa’nın enfes pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Balde, düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-1. 70. dakikada Altay’ın kullandığı köşe vuruşunda oluşan karambolde Paxiao topu filelere gönderdi: 2-1

KALAN dakikalarda Giresunspor, beraberliği yakalamak için çalışsa da çabasında başarılı olamadı. Maç 2-1 konuk ekip Altay’ın üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Giresunspor’un 16 maçlık yenilmezlik serisi ve 12 maçlık galibiyet serisi de son bulmuş oldu. Yeşil-beyazlılar mağlup olsa da liderliğini korurken 2’inci Samsunspor’la puan farkı 4’e 3’üncü İstanbulspor ile de 7’ye inmiş oldu. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap