SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hayalimizin sonuna geldik
16.04.2021

TFF 1. Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, Süper Lig hedeflerine çok yaklaştıklarını, bunu hep birlikte başaracaklarını belirtti. Keçiörengücü maçını iyi bir oyunla kazandıklarını vurgulayan Keleş, yarın deplasmanda oynayacakları dana Demirspor maçını kazanmaları halinde birçok şeyi bitirmiş olacaklarını kaydetti. Rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten Keleş, “Sezon başından bu yana olduğu gibi biz maçlarımıza tek tek bakıyoruz. Şu an için tüm hazırlığımız Adana Demirspor maçına yönelik, başka bir şey düşünmüyoruz” dedi.

Süper Lig'e yükselmeye yetecek puanın geçen sezona göre arttığına dikkati çeken Keleş, "Yarış geçen yıla göre altı, yedi puan üzerinde gidiyor. Şu an 70 puan yetecek gibi görünüyor ama biz her maça kazanmak için çıkacağız. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk var. İnşallah onu da almayı başaracağız. Sezon başından bu yana hedeflediğimiz bir gerçek var, o da bu şehrin 44 yıllık hasretine son vermek. Biz bu yolda çok mesafe kat ettik. İnanıyorum ki bu yolun sonunda da hedefe ulaşan taraf biz olacağız. Buna olan inancım tam" değerlendirmesinde bulundu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap