SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sadece kazanmayı düşünüyoruz!
27.02.2021

“Biz rakiplerimizle oynayacağımız maçalara asla kolay maç zor maç diye bakmıyoruz. Sahaya çıkamadan önce de sahadayken de kazanmayı ve kazanmak için oynamayı düşünüyoruz.”

TFF 1. Lig’in 23’üncü haftasında Adanaspor’u 4-0’lık galibiyetle ayrılan Giresunspor, rakorları alt üst etmeye devam ediyor.  Üst üste 12’nci galibiyetini alarak Süper Lig hedefine bir adım daha yaklaşan yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Hakan Keleş, her karşılaşmanın final niteliği taşıdığını söyledi. Keleş, “Her maçımız şampiyonluk maçı değerinde. Adanaspor maçından alınan 3 puanla kazanma serimizi 12’ye çıkardık. Sezon başında hedeflediğimiz Süper Lige bir adım daha yaklaştık” dedi.

KELEŞ, şöyle devam etti: “Elde ettiğimiz bu başarıları sürdürmek serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı hırs ve disiplin ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz rakiplerimizle oynayacağımız maçalara asla kolay maç zor maç diye bakmıyoruz. Sahaya çıkamadan önce de sahadayken de kazanmayı ve kazanmak için oynamayı düşünüyoruz. Artık önümüzde oynayacağımız Altay maçı var. Bunun hazırlıklarına başladık. Kazanıp, hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap