SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk ateşi yandı
21.03.2021
Giresunspor, bir döndü pir döndü...

3 haftadır mağlup olmasına karşın liderlik koltuğunda oturmaya devam eden Giresunspor, dün kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz derbisinde Samsunspor’a konuk oldu.
Oyunun ilk bölümlerinde güçlü rakibini geride kabul eden Çotanaklar, iyi bir strateji uyguladı. Samsunspor’un ataklarında iyi bir defans örneği sergileyen Yeşil-Beyazlılar, zaman zaman rakip kalede ataklar geliştirse de ağları havalandıramadı.

İkinci yarıda da tablo aynıydı, taa ki 70’inci dakikaya kadar... Rakip Samsunspor 10 kişi kalınca Çotanaklar’ın iştahı kabardı. Daha cesur oynamaya başlayan Giresunspor, 79’da 9 kişi kalan Samsunspor karşısında oyun kontrolünü tamamen eline aldı.

Son dakikalarda baskısını artıran Giresunspor’da sonradan oyuna giren Traore, maçın yıldızı oldu. 90+1’de oyuna girip, 90+2’de takımını 1-0 öne geçiren Fildişi Sahilli yıldız, 90+7’de bir gol daha atarak tarihe geçti. Sahadan 2-0 galip ayrılan Giresunspor, bu sonuçla şampiyonluk ateşini yaktı. Haydi rastgele...

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap