SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız
26.03.2021

GZT Giresunsporun tecrübeli Teknik Direktörü Hakan Keleş bileklerinin hakkıyla bugünlere geldiklerini söyledi. 6 aydır bir davaya inandıklarını kaydeden Keleş, “Önümüzde 7 tane maç kaldı. Hedefimiz bu 7 maçtan alabileceğimiz en yüksek puanları toplamak. Lig sonunda da süper lige yükselmek istiyoruz. İlk olarak İstanbulspor maçına hazırlanıyoruz. Önümüzde bu maça hazırlanacağımız bir zaman var. Sakatlığı süren oyuncularımızın da iyileşmesi için iyi bir zaman. İstanbulspor’u da yenerek hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ

Keleş sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezon başından bu yana hep söylediğimiz bir şey var. Giresunspor’un 44 yıllık hasretini söndürmek istiyoruz. Biz bu inanç ile mücadele ediyor ve bu şehrin taraftarına şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz. Bu süreçte taraftarımızın desteğini ve bize olan inançlarını görmek onların desteğiyle bu yolda yürümek bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden bir tanesi. İnanıyorum sezon sonu şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız. Bizim buna inancımız tam.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap