SON DAKİKA
SON DAKİKA


Süper Lig için kenetlenelim
3.02.2021

TFF 1. Lig lideri Giresunspor'da, kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, Giresun halkının 44 yıllık Süper Lig özlemini dindirme adına tarihi bir fırsatı yakaladıklarını belirtti. Tüm Giresunluluk ruhu taşıyanları, Giresunsun-por etrafında kenetlenmeye davet eden Ayhan, “Kulüp başkanımız Sayın Hakan Karaahmet ve yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tüm maddi olumsuzluklara rağmen takımın şu an büyük bir başarıya ulaşmasını sağladı. Aldığımız sonuçlar ilimizde ve gurbette yaşayan tüm Giresunluların gururu oldu. Sıkıntılı süreç yaşadığımız bugünlerde hemşehrilerimizin yüzünü güldürüyoruz” dedi.

BİRLİKTE OLURSAKÖZLEM BİTER

AYHAN, sözlerini şöyle sürdürdü: “44 yıllık özlemimizi sonlandırma adına kulüp başkanımız Hakan Karaahmet ve yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız cansiperane mücadele ediyor. Başkanımızın, yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları sonucu ekonomik kaynak yaratıyoruz. Yakaladığımız bu tarihi fırsatı tepmeme adına Giresunlu iş in-sanları ile halkımızı yanımızda daha çok görmek istiyoruz. Bizim bu şehir için verdiğimiz mücadeleye gereken katkıyı sun- malarını bekliyoruz. Ancak birlikte olursak yıllardır süren özlemimizi sonlandırabiliriz. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap