SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tahttan inmeye niyetimiz yok
27.01.2021
TFF 1. Lig’de ikinci yarıya galibiyetle start veren Giresunspor, mutluluktan uçuyor. İlk yarının son haftalarında yakaladığı süper çıkışını yeni stadından da sürdürme başarısını gösteren Çotanaklar, bu hafta sonu Menemenspor ile karşılaşacak. Rotasını bu kritik maça çeviren Yeşil-Beyazlılar’da asbaşkan İsmail Kurt, Karadeniz’e konuştu. Ligde 11 maçtır kaybetmediklerini ve son 7 maçlarını kazandıklarını hatırlatan Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, Menemen’i de serilerine katmak istediklerini dile getirdi.

KURT, “Son 7 maçımızı gol yemeden kazanarak büyük moral bulduk. Bu moralle Menemen maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Balıkesirspor’u yeni stadımızda 1-0 yenerek ikinci yarıya da iyi başladık. İlk yarıdaki 6 maçlık galibiyet serimize ikinci devrenin ilk maçında bir halka daha ekleyerek seriyi 7 maça çıkardık. Menemen karşılaşmasını da kazanarak serimizi 8’e çıkarmak istiyoruz. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Liderliği çok sevdik, tahttan inmeye de hiç niyetimiz yok” dedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap