SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taraftarımızın gönlünü alacağız
19.03.2021

“Samsunspor ile çok kritik bir 90 dakika oynayacağız. Altay, Ümraniye ve Bandırma maçlarında üzdüğümüz taraftarlarımızı, Samsun maçında güzel bir sonuç alarak sevindirmek hedefindeyiz.”

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da tüm gözler Samsunspor ile oynanacak maça çevrilmiş durumda. Kritik maçın öncesinde önemli mesajlar veren kulüp başkan vekili Mustafa Tütüncü, Samsunspor ile oynayacakları final niteliğindeki maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını söyledi. Son üç maçta şanssız yenilgiler alarak düşüşe geçtiklerini dile getiren Tütüncü, Karadeniz derbisinde alacakları güzel bir sonuçla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

TÜTÜNCÜ, “Uzun bir aranın ardından düşüşe geçerek 3 maçta sıfır çektik. Şimdi Samsunspor ile çok kritik bir 90 dakika oynayacağız. Tam kadro bu önemli maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Her maça olduğu gibi Samsunspor ile oynayacağımız karşılaşmaya da galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Altay, Ümraniyespor ve Bandırmaspor maçlarında üzdüğümüz taraftarlarımızı Samsun maçında güzel bir sonuç alarak sevindirmek hedefindeyiz” dedi.

PATLAK:

SON haftalardaki kötü gidişatlarına Samsunspor karşısında son vereceklerine olan inançlarının tam olduğunu söyleyen Mustafa Tütüncü, “Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. 6 puan değerindeki Samsunspor maçında sahadan gülerek ayrılan taraf olmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap