SON DAKİKA
SON DAKİKA


Virüs Komplosu
9.04.2020

Dünya’da Korona Virüs salgınıyla birlikte büyük bir panik yaşandı. İnsanlar alıştıkları dünya düzeninin bozulmasından, virüsün kendilerine bulaşmasından, virüs yüzünden ölmekten korktular. Bunda önceden hazırlanmış küresel algı operasyonlarının da çok büyük etkisi var.

Dünya’yı şekillendirmeye çalışan, Dünya’da olmasını, yaşanmasını istedikleri olayların senaryolarını hazırlayan, ”Üst Akıl” diye tabir edilen bir kesim olduğu artık tüm araştırmacılarca biliniyor ve söyleniyor.

Bu “Üst Akıl” Dünya düzenini değiştirmek için, sürekli planlar yapıp bunları değişik şekillerde servis ediyor. Planlanan konuları içeren filmler, belgeseller çekiliyor, bilgisayar oyunları hazırlanıyor, kitaplar, makaleler... vb yazılıyor. Tıpkı bu Virüs Salgını benzeri filmler yapıldığı, kitaplarda, makalelerde yer aldığı gibi... (Örnek: Umbrella Filmi)

Hazırlanan senaryo; Görsel ve yazılı olarak aktarılıp, İnsanların böyle bir durumda neler yaşayabileceği en kötü şekliyle gösterilip, nasıl davranması ve ne hissetmesi gerektiği beyinlerine yerleştirilip, korku hissi içlerine yükleniyor. Bu o kadar sinsi ve doğal yapılıyor ki insanlar bunun farkına bile varmıyor.

Ne zaman ki bu virüs salgını gibi bir olay ortaya çıkıyor, dünyanın başına bela ediyorlar; insanların önceden içselleştirdiği, kendilerine çaktırmadan öğretilen korku duyguları, düşünceleri ortaya çıkıyor ve panik başlıyor. Halbuki Gripten Dünya’da her yıl on binlerce kişi ölüyor.

Bu virüs salgınının önceden hazırlanıp Dünyaya yeni bir düzen verme adına servis edildiği söylenmekte... Bu salgına sebep olan korona virüsün bulaşıcı virüslerin en insaflı üyelerinden biri olduğu, bu planlı deney için özel olarak seçildiği söyleniyor. Aslında belli bir insan nüfusu gözden çıkarılmış. Ama çoğu ülkelerin hızlı tedbirler alması belki de bunu önledi. Bu planlı deneyle dünyada insanlar evde tutularak, fabrikalar ve küçük her yer kapatılarak, ulaşım durdurularak hayat bilinçli olarak yavaşlatılmış. Biteceği tarih bile belirlenmiş.

Korkmayın rahat olun bu süreçte kendinizi koruyun. Biz kendi tedbirlerimizi almaya devam edelim. “Önlem Var, Panik Yok” ama gerçeklerin de bilincinde olalım. En kısa zamanda rahatça sokağa çıkıp dolaşabileceğimiz, özgürce gezip eğlenebileceğimiz, istediğimiz her yere gidebileceğimiz günlerin gelmesi dileğiyle... Hepimize sağlıklı günler dilerim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap