SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir Trabzonluya hiç yakışmadı!
24.07.2024

Ben fotoğrafa bakarım. Gördüğüm fotoğrafta ne varsa ona yorum yaparım. Fotoğrafa bakıyorum, foto nun ortasında yani masanın orta kısmında Mehmet Baykan... Baykan’ın sağ yanında ise tanıdık bir isim Cahit Erdem. Erdem’i uzun uzadıya sizlere tanıtmaya gerek olmazsa. Trabzon Cahit Başkan’ı iyi tanır, kendisi şu an CHP’den Beşikdüzü belediye başkanıdır. Şimdi sorabilirsiniz: Erdem’in üstelik Trabzonlu bir ismin yarıştığı TFF seçiminde karşı tarafı destekle yen Baykan ile aynı divan kurulunda görev yapması ne alaka? Biz de ne alakanın peşindeyiz! Dedim ya gördüğümüz fotoya yorum yapıyoruz diye, hadiyin gelin şimdi bu fotoğrafa güzel bir yorum yapın! Şu anki durumumuz nasıl biliyor musunuz “Aşağı tükür sakal, yukarı tükür bıyık” misali. Ben bıyığı sakalı bir tarafa bırakıp, konu hakkında bir iki kelam edeceğim başkan Cahit Erdem için. Ben dahil öyle zannediyorum ki bütün Trabzonlular ya kıştıramadı, Erdem’in divan kurulunda Mehmet Baykan’ın yanında oturuşunu. Soruyoruz: Nasıl bir sevdaluktur bu? Bu sevdaluğu anlıyorsam Arap olayım! Google’a Baykan yazıp girin bakalım, eğer engellemediyse bakın bakalım nelerle karşılaşacaksınız... Sözün özü, böylesine bir genel kurulda Cahit Erdem’in Mehmet Baykan dolayısıyla Mehmet Büyükekşi tarafında olması ve oturması hiç şık ve etik olmadı. Bir Trabzonluya yakışmadı.

SONUNDA ELİNE NE GEÇTİ?

E ne oldu? Ahan da ihracın isteniyor. Şimdi gel de ayıkla pirincin taşını, bakalım ayıklayabiliyor musun? Şunu bilesin ki sevgili Yalçın Orhan ihracın başkan Ertuğrul Doğan’ın iki dudağı arasında. Doğan yönetim kuruluna gelen ihraç talebine onay verdiği an Trabzonspor’la vedalaşmak zorunda kalacaksın. Direndin. Kimseyi dinlemedin. İlle de Mehmet Büyükekşi dedin. İlle de devam edeceğim dedin. Merakım bu kadar inatlaşıp devam etme yönünde ısrar etmenin sonucunda, acaba eline ne geçti? Başın göğe mi erdi? Son böyle mi olmalıydı? Başkan Ertuğrul Doğan’ın istifa yönünde zatıalinize yaptığı telkinleri azıcık dinleseydiniz. “Ben Trabzonsporluyum, elbette Trabzonspor’un verdiği karar doğrultusunda karar vereceğim. Buraya Trabzonspor sayesinde geldim” deseydiniz. 

Evet sevgili Yalçın Orhan ne kaybederdiniz? Bana göre çok şey kazanırdınız ama öyle zannediyorum ki akıl tutulması yaşamanız böyle hareket etmenize neden olmuş tur. En azından ben konuya böyle bakıyorum. Ha sevgili Orhan için bu kadar linçlik bir durumun da olmadığının altını buradan çizmek istiyorum. Federasyonların oluşumunda biraz kafanızı kaldırıp evvel zamanda yaşananlara bakabilseniz. Kimlerin kimlerle zamanında kol kola girdiğini? Kimlerin kimlerle iş birliği yatığını? Kimlerin kimlerin listelerinde olduğunu tek tek görebilirsiniz.

Kısacası işin gerçekten zor sevgili Yalçın Orhan.Temennimiz hakkınızda verilecek kararın ihraç değil kınama olmasıdır.İhraç çok ağır bir karar olur diye düşünüyorum.

DOĞRU YOLDA DOĞRU HAMLELER

Trabzonspor transferde İstanbul takımları gibi şatafatlı değil, sessiz sakin ve derinden gidiyor. Yani adı sanı şöhret ve yıldız oyunculara değil, takıma katkı koyacak, nokta transferlere yöneliyor. O nedenle medyada diğer takımlar gibi çok da yer bulmuyor. Diyorum ki, Trabzonspor doğru yolda. Trabzonspor doğru hamleler yapıyor. Trabzonspor ihtiyacına göre hareket ediyor. Ve diyorum ki, Trabzonspor hem kasada hem masada hem de sahada başarılı olacaktır. Biraz sabır gerek. Sakın hata hammülsüzlük göstererek başta yönetim kurulu olmak üzere teknik heyet ve futbolcuların moral ve motivesini bozmayınız. Biliyoruz ki sahada isim değil, cisim mücadele edip oynuyor.

NÖBETE DEVAM !

Daha şimdiden papatya falı açılmaya başlandı. Neymiş efendi, Hacıosmanoğlu dönemi fazla sürmezmiş! Neymiş efendim, Hacıosmanoğlu dönemi en fazla ligler başladıktan sonra 6 ay gidermiş. Neymiş efendim, Hacıosmanoğlu’nu siyasi irade çalıştırmazmış! Neymiş efendim, Hacıosmanoğlu TFF’yi yönetemezmiş! Açılan papatya falına bakar mısınız?

Mehmet Büyükekşi’nin yönettiği bir kurumu İbrahim Hacıosmanoğlu bir milyon kez yönetir .Öncelikle şu bilinmeli ki İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanlış ve hata yapma gibi bir lüksü yok.Önemli bir sorumluluk ve önemli bir misyon üstlendi. Bundan dolayı da benim inancım odur ki TFF’yi babalar gibi yönetecektir. Hacıosmanoğlu için pusuda bekleyenler pusuda nöbet tutmaya devam etsinler.

 YALAN YALAN VALLAHİ YALAN

Kimse TFF seçimleri için İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan böyle bir zafer beklemiyordu. Sizleri bilmem ama bana göre başkan Hacıosmanoğlu TFF seçiminde mucizeyi gerçekleştirdi. Adeta tarih yazdı. Son anda yani seçime sayılı günler kala aday oldu. Önünde seçim çalışması yapmak için çok bir süre yoktu. Bir de şöyle bir algı yaratıldı Büyükekşi ve ekibi tarafından beyefendi bizi destekliyor.Beyefendi Almanya dönüşü uçakta mevcut yönetimin devam etmesi yönünde işaret verdi. Hani şarkıda diyor ya ‘Yalan yalan yalan vallahi yalan inan ki yalan... Efendiler biz masanın üzerine bakıyoruz. Masanın üzerinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi var. Gerisi teferruattır. Burada altını çizmek istediğim bir nokta daha var, o da Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın seçim boyunca sergilediği duruş. Büyükekşi gitmeli dedi, gecesini gündüzüne katarak çalıştı, çabaladı, Mehmet Büyükekşi’yi TFF’den veda ettirdi. Doğan’ın hakkını teslim ede lim. Önemli bir rol oynadı TFF se çimlerinde. Bir de Ecmel Başkanın çalışması takdire şayandı.











© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap